GOVOR TELA SVE OTKRIVA: Megan JEDNIM GESTOM rekla sve o odnosu s Harijem, a evo zašto se Kejt i Vilijam nisu držali za ruke!
Foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

CEO SVET JE GLEDAO U NJIH

GOVOR TELA SVE OTKRIVA: Megan JEDNIM GESTOM rekla sve o odnosu s Harijem, a evo zašto se Kejt i Vilijam nisu držali za ruke!

Pop kultura -

Kejt Midlton, princ Vilijam, Megan Markl i princ Hari pojavili su se juče zajedno u Vindzoru kako bi se zahvalili poštovaocima kraljice Elizabete II i pogledali šta je sve ostavljeno u njenu čast - od cveća do opraštajnih poruka. Očekivano, ujedinjenje članova britanske porodice odjeknulo je u svetskoj javnosti, a onda su krenule analize - ko se kako ponašao i da li je baš sve bilo na mestu.

Pojavljivanje princeze i princa od Velsa zajedno da vojvotkinjom i vojvodom od Saseksa usledilo je posle dve godine previranja, sukoba, svojevrsnog "hladnog rata" među njima, otvorenih skandala, pa diplomatskih reakcija na iste, kao i zvaničnim razmimoilaženjem dobro poznatim kao Megzit, kako se naziva odluka Megan Markl i princa Harija da se odreknu dužnosti viših članova britanske kraljevske porodice i privilegija.

princ Vilijam, Kejt Midlton, princ Hari, Megan Markl
foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Kao po nekom pravilu, uvek posle njihovih bombastičnih izjava, usledilo bi izvesno pomirenje, i nikada do kraja razjašnjeni odnosi.

Smrt kraljice Elizabete II stavila je po strani brojne porodične sukobe. Tuga ih je ponovo spojila, a poziv Vilijama upućen Megan i Hariju da se pridruže njemu i Kejt u Vindzoru, pomogao je zbližavanju.

Zajedničko pojavljivanje prinčeva i njihovih supruga obradovalo je mnoge i u Britaniji i širom sveta. Oni koji su juče bili u masi okupljenoj ispred zamka, izjavili su za "Dejli mejl" da su se veoma obradovali kada su ih videli na okupu. Izrazili su želju da pomirenje potraje, a neki su rekli da bi kraljicu ovaj važan pomak izuzetno obradovao.

U komentarima se moglo pročitati i da bi Harijeva i Vilijamova majka, princeza Dajana, bila veoma srećna kada bi ih videla zajedno.

Mnogo emocija izazvale su jučerašnje fotografije iz Vindzora... Ali tačka nije stavljena.

Prošlost, bez obzira na to što se radi o davnim prošlim vremenima, nije zaboravljena. Neki ističu da je između poznatih parova bila vidljiva distanca, što se svakako ne može reći za Harija i Vilijama, koji su našli vreme i za razgovor.

Nije zabeležen neki srdačniji momenat između Kejt i Megan, čemu je verovatno doprinela i sama prilika.

Ali eto, pojedini porede ne samo njihove postupke već i stil, dok je drugima zapalo za oko to što je Hari skoro sve vreme držao za ruku suprugu, dok je taj kontakt izostao kod Kejt i Vilijama. Hvale tako mnogi mlađeg princa jer je "pažljiv suprug", a ne "bezosećajan kao njegov stariji brat".

Ipak, važno je podsetiti da se Kejt i Vilijam skoro nikada ne drže za ruke u javnosti. Robin Kermod, stručnjak za govor tela i osnivač kompanije za komunikacije "Zone2.co.uk", objasnio je pre nekoliko godina da je ovaj par uzor pronašao u ponašanju kraljice Elizabete.

"Kraljica se jako retko drži za ruke sa svojim suprugom i čini se da je to nepisano pravilo i drugih pripadnika kraljevskih porodica", rekao je tada Kermod i dodao: "Ostavljaju tako utisak snažnog para, partnera koji su nezavisni jedno od drugog i nemaju potrebu celom svetu da pokazuju svoju ljubav".

Utisaka je mnogo... a jedan gest Megan Markl se naročito izdvojio. Vojvotkinja je u jednom momentu zagrlila muža dok je on tužno posmatrao cveće za kraljicu.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

01:27

OVDE ĆE POČIVATI KRALJICA ELIZABETA II Biće sahranjena u katedrali St. Džajls u Edinburgu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja