JOŠ SE TRESEM! Devojka SNAŽNO zagrlila Megan Markl, pa otkrila šta joj je rekla: Ova njena rečenica najavljuje NEZAMISLIV PREOKRET
Foto: Chris Jackson / PA Images / Profimedia

stiže promena?

JOŠ SE TRESEM! Devojka SNAŽNO zagrlila Megan Markl, pa otkrila šta joj je rekla: Ova njena rečenica najavljuje NEZAMISLIV PREOKRET

Pop kultura -

Kraljica Elizabeta Druga preminula je u četvrtak 8. septmebra, a cela država ke u suzama zbog ovog tragičnog događaja. Kraljevska porodica, sa druge strane, prati protokole, tako je Megan Markl bila juče u Vindzoru, zajedno sa svojim suprugom Harijem i princom i princezom od Velsa.

Jedna od najdirljivijih scena sa ovog tužnog događaja, obišla je svet. Naime, dok se zahvaljivala poštovaocima kraljice Elizabete II, prišla jednoj tinejdžerki i zagrlila ju je. Devojka je za "Si-en-en", otkrila šta joj je vojvotkinja rekla tokom kratkog susreta.

Kejt Midlton, princ Vilijam, princ Hari, Megan Markl
foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Zagrljaj Megan Markl i tinejdžerke jedne je od brojnih dirljivih scena koje su se zabeležene ispred zamka u Vindzoru gde su se vojvotkinja i vojvoda od Saseksa pridružili Kejt Midlton i princu Vilijamu, kako bi pregledali cveće i poruke ostavljene u čast kraljice.

Tokom šetnje koja je trajala 40 minuta prinčevi i njihove supruge zahvaljivali su se okupljenima, među kojima je bila i Amelka Zak (14). Pre nego što se zagrila sa vojvotkinjom, kratko su porazgovarale.

- Samo smo čekali da dođe, a ona mi je prišla i pitala me je kako se zovem i kako se osećam, i koliko sam čekala. I pitala sam da da li mogu da se zagrlim, a ona mi je uzvratila. Bio je to prilično neverovatan trenutak. Još se tresem - ispričala je tinejdžerka.

Megan Markl
foto: Profimedia

Devojka koja je i dalje u šoku, otkrila je da je želela da Megan poželi toplu dobrodošlicu posle "svega što se dogodilo".

- Svi su me nekako bodrili i pretpostavljam da sam osetila da tako treba da postupim, jer se na neki način ugledam na nju i to je bila prava stvar. I bilo je dobro, a samo sam htela da joj pokažem da je dobrodošla ovde. I želela sam da je zagrlim posle svega što se desilo - istakla je i poručila da je bilo lepo videti Kejt, Megan, Vilijama i Harija na okupu.

Kada su se poznati parovi pojavili ispred kapije zamka u Vindzoru iznenadili su svetsku javnost koja poslednje dve godine, posle Megzita, prati njihove međusobne (in)direktne sukobe. Iz Kensingtonske palate saopštili su da je princ od Velsa pozvao brata i snaju da se pridruže njemu i Kejt u važnom i teškom momentu.

Megan Markl
foto: Profimedia

Rečenica koju je izgovorila devojka: "I bilo je dobro, a samo sam htela da joj pokažem da je dobrodošla ovde", podržava stav mnogih da je događaj kakva je smrt kraljice Elizabete II više nego opravdan razlog da se negativni komentari (blago rečeno) koji prate vojvotkinju, a koje joj je upućivao veliki deo britanske javnosti, ostave po strani. Da li će najaviti i trajniji bolji odnos prema njoj, videćemo.

(Kurir.rs/DailyMail)

Bonus video:

01:47

ELIZABETA II SPASILA RUSE OD PROPASTI! Stručnjak otkrio kako je pokojna kraljica PROMENILA TOK ISTORIJE I ZAUSTAVILA HITLERA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track