HARI I MEGAN DOVODE DECU U BRITANIJU?! Arčija i Lilibet sada čuva jedna POSEBNA ŽENA, a mamu i tatu nisu videli NEDELJU DANA!
Foto: Profimedia

predloženo je da ih dovedu

HARI I MEGAN DOVODE DECU U BRITANIJU?! Arčija i Lilibet sada čuva jedna POSEBNA ŽENA, a mamu i tatu nisu videli NEDELJU DANA!

Pop kultura -

Predloženo je da bi princ Hari i Megan Markl mogli da odvezu Arčija i Lilibet u Veliku Britaniju na kraljičinu sahranu. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, koji trenutno žive u SAD-u, navodno su potvrdili da će ostati u Britaniji do kraja kraljevskog perioda žalosti, koji se završava sedam dana nakon službe 19. septembra.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Međutim, deca para, Arči (3) i Lilibet (1) trenutno su u Kaliforniji sa Meganinom majkom Dorijom Ragland (66) i već su proveli više od nedelju dana odvojeno od svojih roditelja, koji su se bližili kraju turneje po Evropi, kada je kraljica umrla u četvrtak.

Juče je portparol vojvode i vojvotkinje potvrdio da će par ostati u Velikoj Britaniji tokom perioda kraljevske žalosti, te Saseksi sada pokušavaju da reše da li Dorija i deca treba da odlete u Veliku Britaniju, prenosi "Dailymail".

Kejt Midlton, princ Vilijam, princ Hari, Megan Markl
foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

U subotu uveče, princ Vilijam i Kejt Midlton, i Megan i Hari iznenadili su sve kada su se zajedno pojavili u zamku Vindzor kako bi pregledali more cveća i poklona postavljenih ispred kapija imanja u Berkširu u znak počasti pokojnoj kraljici Elizabeti II. Ponovni susret je prvi put da su se ova dva para pojavila u javnosti od Dana Komonvelta 9. marta 2020 godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:47

ELIZABETA II SPASILA RUSE OD PROPASTI! Stručnjak otkrio kako je pokojna kraljica PROMENILA TOK ISTORIJE I ZAUSTAVILA HITLERA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja