KEJT MIDLTON ODALA POČAST KRALJICI! Jednim potezom pokazala koliko je POŠTOVALA Elizabetu: Kraljica to imala nakon FILIPOVE smrti!
Foto: Profimedia

poštovala je kraljicu

KEJT MIDLTON ODALA POČAST KRALJICI! Jednim potezom pokazala koliko je POŠTOVALA Elizabetu: Kraljica to imala nakon FILIPOVE smrti!

Pop kultura -

Kovčeg Elizabete Druge stigao je juče u Bakingemsku palatu, a supruga kraljičinog unuka Vilijama, Kejt Midlton, nosila je poseban modni dodatak kako bi odala počast preminuloj kraljici.

Kako piše "Miror", princeza od Velsa nosila je elegantan biserni broš, koju je kombinovala sa crnom odećom. Naime, kraljica je često nosila bisere, a n Elizabeta je nosila bisernu ogrlicu nakon smrti svog supruga Filipa, koji je umro prošle godine.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

- Biseri predstavljaju aristokratske vrline liberalnost, veličanstvenost i velikodušnost. Oni simbolizuju čistotu i čednost - objasnio je stranim medijima osnivač poznate zlatare u Londonu.

Kralj Čarls i svi članovi uže kraljevske porodice okupili su se sinoć u Bakingemskoj palati da dočekaju kovčeg pokojne kraljice Elizabete, a desetine hiljada ljudi okupilo se na ulicama dok je kovčeg prolazio kroz britansku prestonicu.

(Kurir.rs/Mirror)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track