01:37

NISU SE SNAŠLE! Dragojlovićke pripremale italijanski specijalitet, pa dobile kritike žirija: Testenina je NEJESTIVA

majke i snajke

NISU SE SNAŠLE! Dragojlovićke pripremale italijanski specijalitet, pa dobile kritike žirija: Testenina je NEJESTIVA

Jesenji TV program -

Danas su u emisiji Majke i snajke varjače ukrstile Svekrva Zorica i snajka Adriana Dragojlović!

Porodica Dragojlović imala je kao zadatak da pripremi domaću pastu u pesto sosu sa hrskavom slaninom. Usled više zaboravljenih namirnica, takmičarke su nažalost kažnjene sa 12 minuta manje vremena za pripremu. Srećom, priprema ovog specijaliteta nije zahtevna stoga takmičarke nisu klonule duhom kada su čule kaznu koju su dobile.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

O porodici Dragojlović

Majka Zorica i sin Nenad su iz Žarkova. On je tamo rođen i odrastao. Devojku Adrianu je upozano kao mali, i od tada su najbolji prijatelji. Kasnije je drugarstvo preraslo u ljubav, kada su imali 23 godine. Majka i Snajka se lepo slažu. Postoji malo rivalstvo između njih u pravljenju deserata, ali one vole da se šale na tu temu. Majka kaže da je snajka bolja kuvarica, dok snajka tvrdi obrnuto. Snajka je ljubitelj sporta i kaže da je važno da muškarac zna da kuva.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Takmičarke su morale same da pripreme testeninu, što ih je dosta usporilo u pripremi jela. Svekrva je imala veliku tremu, u jednom momentu se zbunila oko pripreme testa pa je Seka morala da interveniše. Žiri majki je prokomentarisao da je Zorica imala ogromnu pomoć Raše i Seke i da bez njih ne bi uspela da pripremi jelo na vreme.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Mišljenje žirija snajki bilo je podeljeno. Kao zamerke izdvojile su da je jelo prezačinjeno i da je testenina mogla duže da se kuva. Žiri majki je zamerio što testo nije duže kuvano, jedna svekrva je prokomentarisala da je jelo gotovo nejestivo.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Na kraju, jelo je degustirao Nenad. Na njemu je bilo da kaže koje jelo je po njegovom mišljenju ukusnije, a potom da pogodi ko je to jelo pripremio. Nenad nažalost nije pogodio i tako je njegov tim ostao bez dnevne nagrade od 10.000 dinara.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sutra u 18 časova varjače ukršta porodica Glišić!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:41

NAGRADU SMO DALI U HUMANITARNE SVRHE! Ovonedeljni pobednici kulinarskog takmičenja Majke i snajke oduševili odlukom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track