NOVI FILM O MALOJ SIRENI PODELIO PUBLIKU ŠIROM SVETA: Jedni plaču OD SREĆE, drugi neprestano KRITIKUJU! Evo šta im smeta (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

BURNE REAKCIJE

NOVI FILM O MALOJ SIRENI PODELIO PUBLIKU ŠIROM SVETA: Jedni plaču OD SREĆE, drugi neprestano KRITIKUJU! Evo šta im smeta (VIDEO)

Pop kultura -

Volt Dizni Studios su pre nekoliko dana na zvaničnom Jutjub kanalu objavili trejler za film "Mala sirena", u kojem glavnu ulogu princeze Erijel tumači Hale Bejli. Trejler je do sada pogledalo više od 18 miliona ljudi širom sveta.

Najviše pažnje među gledaocima privukla je Afroamerikanka Hale, jer je pre nje Dizni imao samo jednu afroameričku princezu, Tijanu iz filma "Princeza i žabac" iz 2009. godine. Uloga ove 22-godišnje zvezde u usponu iznenadila je i obradovala Afroamerikanke širom sveta.

Na TikToku, Tviteru i ostalim društvenim mrežama ubrzo su se pojavili brojni snimci roditelja malih Afroamerikanki koje s uzbuđenjem iščekuju Erijel na ekranima, a kada se pojavi, pokazuju oduševljenje.

- Kad vaša omiljena Diznijeva princeza izgleda kao vi - piše u opisu snimka podeljenog na TikToku.

Glumica Hale Bejli takođe je podelila snimak devojčice na svom zvaničnom Tviter profilu i poručila:

"Jecala sam dok sam gledala ovo. Ona je tako slatka."

Ipak, bilo je i onih kojima se nije svidela nova "Mala sirena". Diznijev trejler na Jutjubu je skupio 1,5 miliona dislajkova, što ne čudi jer se i sama Hale Bejli suočila s nizom rasističkih komentara na Tviteru nakon što je objavljeno da će igrati glavnu ulogu princeze Erijel. Jutjub je onemogućio korisnicima odgovor "ne sviđa mi se" nakon što je dosegnuo tako veliku brojku, piše Daily Mail.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

01:12

PORODICA TREJLER 4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track