KAD SE BOGATAŠICA UDA ZA MILIONERA: Evo kako izgleda LUKS vila u kojoj žive Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić u Italiji!
Foto: Nemanja Nikolić

Pravi raj na zemlji

KAD SE BOGATAŠICA UDA ZA MILIONERA: Evo kako izgleda LUKS vila u kojoj žive Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić u Italiji!

Pop kultura -

Košarkaš Miloš Teodosić nedavno je potpisao ugovor sa klubom iz Bolonje, te sada sa suprugom Jelisavetom Orašanin živi na relaciji Italija - Srbija. Vreme gde porodica provodi najviše vremena dok je u Beogradu nekretnina je u elitnom naselju u prestonici. Dom Jelisavete Orašanin luksuzni je penthaus u koji smo putem društvenih mreža mogli da zavirimo.

Naime, glumica i supruga proslavljenog košarkaša veoma je aktivna na društvenim mrežama te svoje pratioce često obraduje detaljima iz privatnog života, a objava koju je podelila pre nekoliko dana na "Instagramu" otkriva kako izgleda njen dom.

Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić
foto: Printscreen/Instagram

Luksuzno opremljen i prostran kutak odiše pravom porodičnom atmosferom.U dnevnoj sobi dominiraju svetle boja te su kauč, tepih i zavese u istoj nijansi, a primetno je i da je glumica ljubitelj figurica i sličnih detallja te je dom ulepšala raznim sitnicama. Veliki trpezarijski sto za kojim se porodica okuplja na ručku okružen je stolicama u narandžastoj nijansi.

Spoljne zidove koji su od stakla okružuje ogromna terasa na kojoj najviše uživaju mališani Petra i Bogdan, dok smo na fotografijama često imali prilike da ugledamo i preslatku ljubimicu Ljubicu koja obožava da se izležava na mekanom tepihu, ali i na garnituri.

Prostrani dom Jelisavete Orašanin pogodan je i za razne sportske aktivnosti te je glumica pored savršene figure pokazala i zavidno umeće sa fudbalskom loptom i na taj način pobrala brojne simpatije.

Luksuzna vila okružena je predivnom baštom u kojoj porodica Teodosić provodi najviše vremena sa mališanima. Vrt je oivičen visokim zidovima i masivnom ogradom, a unutrašnjost krije pravi mali raj za ljubitelje prirode.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:07

TRUDNA JELISAVETA UŽIVA SA ĆERKICOM NA PLAŽI! Objavila snimak u kupaćem, a jedan modni detalj je sve ODUŠEVIO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track