IZ PATIKA U LAKOVANE CIPELE: Makronove ISPROZIVALI zbog stajlinga u Vestminster Holu, pa na prijemu veka ODUVALI ELEGANCIJOM!
Foto: Profimedia

ispravili se

IZ PATIKA U LAKOVANE CIPELE: Makronove ISPROZIVALI zbog stajlinga u Vestminster Holu, pa na prijemu veka ODUVALI ELEGANCIJOM!

Pop kultura -

Predsednik Francuske Emanuel Makron i njegova supruga Brižit Makron pojavili su se danas u Vestminster holu kako bi izrazili poštovanje kraljici Elizabeti II. Zbog onoga što su nosili i njihovog kompletnog "autfita" našli su se na meti kritika pa su se večeras pojavili u drugačijem svetlu, kako bi ispravili grešku.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Čime su to Makronovi pokrenuli kritike? Naime, Brižit i Emanuel Makron nosili su danas u Vestminster holu patike i crne sunčane naočare, koje su skinuli po ulasku u crkvu. Bili su modno usklađeni u sportsko-elgantnom stilu koji je po mišljenju nekih bio neprimeren.

- Patike i crne naočare? Kakvo nepoštovanje! - pišu na Tviteru, prenosi "Dejli mejl". Verovatno su francuski predsednik i prva dama Francuske želeli da naprave razliku između današnjeg dolaska u Vestminster hol i večerašnjeg prijema u Bakingemskoj palati, ali se to mnogima nije dopalo.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Brižit i Emanuel Makron pojavili su se večeras na "prijemu veka" potpuno drugačije stilizovani, ona nosi crnu haljinu besprekornog kroja i ukrašenu zlatnom dugmadi sa čime je iskombinovala torbu i nakit, dok su se jednostavne crne salonke sjajno uklopile sa celokupnim stajlingom dok je on u elegantnom odelu, krojenom baš po meri. Prlika jeste tužna, ali nađe se mesta i za modni osvrt, a bračni par Makron večeras ima najusklađeniji stil. Da li je do kritika ili nečeg drugog...

Domaćini večerašnjeg prijema u Palati jesu Čarls III i kraljica supruga, a pored njih su i princeza i princ od Velsa dok će Megan Markl i princ Hari preskočiti događaj na koji su, što se tiče britanskog dvora, pozvani samo zaposleni članovi.

(Kurir.rs / BlicŽena)

Bonus video:

00:14

Sahrana Kornelija Kovača na novom groblju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track