MEGAN MARKL NA KRALJIČINOJ SAHRANI JASNO STAVLJENO DO ZNANJA GDE JOJ JE MESTO? Došla u crnini, a svima za oko zapao JEDAN DETALJ
Foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

SVAKI DETALJ JE POD LUPOM

MEGAN MARKL NA KRALJIČINOJ SAHRANI JASNO STAVLJENO DO ZNANJA GDE JOJ JE MESTO? Došla u crnini, a svima za oko zapao JEDAN DETALJ

Pop kultura -

Megan Markl stigla je na sahranu kraljice Elizabete II.

Vojvotkinja od Saseksa pridružila se ostatku kraljevske porodice u Vestminsterskoj opatiji. Došla je automobilom sa Sofi, groficom od Veseksa.

London, sahrana kraljice Elizabete
foto: Screenshot BBC

Megan je stigla u crnoj haljini i crnim štiklama, uz šta je iskombinovala šešir u istoj boji. Mirror piše da je prema Vestminsterskoj opatiji hodala nekoliko koraka iza Kejt Midlton, princeze od Velsa, što su mnogi protumačili kao da joj se na taj način jasno stavlja do znanja gde joj je mesto u kraljevskoj porodici.

Kejt Midlton, princeza Šarlot, princ Džordž
foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, s obzirom na liniju nasledstva nakon smrti kraljice Elizabete, princ Čarls je peti u redu za presto (posle brata Vilijama i njegovo troje dece - princa Džordža, princeze Šalot i princa Luisa), te i ne čudi protokol po kome Megan Markl stoji u redu iza Kejt Midlton i na kraljičinoj državnoj sahrani.

Za to vreme je Meganin suprug, princ Hari, hodao u povorci iza kovčega.

London, sahrana kraljice Elizabete
foto: Screenshot BBC

Državna sahrana kraljice Elizabete II održaće se u Vestminsterskoj opatiji u Londonu. Pokopana će biti uveče u kapeli svetog Jurja pored dvorca Vindsor.

2.000 ljudi, uključujući brojne kraljevske porodice, svetske vođe, predsednike i premijere, pojaviće se na sahrani. Milioni ljudi će događaj gledati od kuće i širom sveta, a sahrana bi mogla postati najgledaniji televizijski prenos u istoriji.

(Kurir.rs/ Mirror)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track