ŠOK OBJAVA SILVESTERA STALONEA NAKON PRIČE DA SE RAZVODI: Čuveni Roki OVIM POTEZOM zbunio ceo svet! Svi se pitaju ŠTA SE DEŠAVA!
Foto: Profimedia

NEOČEKIVANO

ŠOK OBJAVA SILVESTERA STALONEA NAKON PRIČE DA SE RAZVODI: Čuveni Roki OVIM POTEZOM zbunio ceo svet! Svi se pitaju ŠTA SE DEŠAVA!

Pop kultura -

Glumac Silvester Stalone (76) objavio je romantičnu fotografiju sa svojom suprugom Dženifer Flavin (54), usred priče o tome da se razvode.

- Predivno - napisao je glumac u opisu fotografije na kojoj se sa suprugom drži za ruke u romantičnoj šetnji.

Na idućoj fotografiji Stalone i Dženifer nasmejani poziraju s ćerkama.

Glumac je ovim postupkom zbunio svoje fanove na društvenim mrežama. Niko se tome nije nadao.

"Ponovno ste zajedno? Nadam se", "To je sjajno. Lepo vas je videti", "Predivna porodica", "Nadam se da možeš da promeniš njenu odluku o razvodu", "Ne razumem sada ovo", "Divan ste par", nizali su se komentari.

Silvester Stalone
foto: Printskrin/Instagram

Nakon šuškanja da je dramatična svađa oko psa dovela do raspada njihovog braka, glumac je insistirao na tome da se on i Flavin nisu razišli zbog tako trivijalne svađe. Međutim, priznao je da se nisu slagali oko toga kako se brinuti o psu.

U svom zahtevu za razvod od 19. avgusta, Flavin je njihov brak opisala kao nepovrato slomljen, te je optužila supruga za namerno rasipanje i trošenje bračne imovine. Izvor za Page Six rekao je kasnije kako je to čista laž.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:36

RAZVOD JE NEĆE ZADRŽATI OD ODLASKA U AMERIKU? Nakon ŠOKANTNE izjave o RAZLAZU, Tijana Bogićević OTKRILA KAKVE SU JOJ DALJE NAMERE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track