SEDAM MESECI SAM SE SPREMAO ZA SEKS SCENU: Zvezda serije KUĆA ZMAJA otkriva šta se dešavalo IZA KULISA!
Foto: HBO

profesionalac

SEDAM MESECI SAM SE SPREMAO ZA SEKS SCENU: Zvezda serije KUĆA ZMAJA otkriva šta se dešavalo IZA KULISA!

Pop kultura -

Fabijan Frankel, zvezda serije "Kuća zmaja", rekao je za američke medije kako nije želeo da njegova scena seksa s Mili Alkok bude "suvišna". Kako prenosi Dejli Meil, glumac je priznao da je samo planiranje te scene trajalo sedam meseci.

Mnogo se polemisalo o seks sceni u 4. epizodi "Kuće zmaja" između princeze Rejnere Targarijen i sera Kristona Kola. Fabijan Frankel, glumac koji igra Rejnirinog viteza u nekada sjajnom oklopu, otkrio je detalje iza scene i da se pripremao za taj trenutak tokom sedam meseci, pišu američki mediji.

- To je bilo nešto o čemu smo razgovarali tokom sedam meseci. To je bila jedna od prvih stvari o kojima sam želeo da pričam - kaže Frankel.

- Imali smo neverovatnu sreću da je četvrtu epizodu režirala Kler Kilner, za koju mislim da je jedan od velikih TV reditelja koji danas rade. Najvažnija stvar za mene je bila to što se nisam osećao kao još jedan bespotreban, znoj koji blista sa leđa tokom snimanja scena seksa, jer to jednostavno nije tako.

Rekao je da se o sceni razgovaralo više od sedam mjeseci kako bi bili sigurni da su je dobro shvatili, dodajući da su čak razgovarali o tome kako će skinuti oklop na prirodan način.

- Svako ko je ikada imao seks će ti reći da seks nije tako lep. Nije to neka slikovita, neverovatna stvar. To je nezgodno, posebno kada si mlad. Postoji jedna neprijatnost u tome mora da sedne, i postoji otkrivanje i razumevanje tela jedni drugih - da ne spominjemo praktičnu stranu cele stvari.

Fabijan je rekao da su on, njegova kolegica Mili i rediteljka Kler Kilner razmenili niz poruka i telefonskih poziva o sceni kako bi bili sigurni da je tačno onakva kakvu žele. Dodao je kako su također razgovarali s koordinatorkom serije Mirjam Lucijom kako bi se uverili da im je svima ugodno i da su svi sigurni dok snimaju scenu.

Intimni trenutak između Ser Kristona i Rejnere dogodio se u četvrtoj epizodi, nakon što je princeza završila u bordelu sa svojim ujakom Dejmonom (Met Smit), gde se par poljubio.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:00

AMMARE, OŽENI ME!: Prija mi kad dobijam poruke na Instagramu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track