STRASTI NE MIRUJU NI POSLE KRALJIČINE SAHRANE Fanovi Megan Markl POTKAČILI Kejt zbog 1 stvari: Svi bi skočili da je to ona uradila
Foto: Profimedia

vrelo

STRASTI NE MIRUJU NI POSLE KRALJIČINE SAHRANE Fanovi Megan Markl POTKAČILI Kejt zbog 1 stvari: Svi bi skočili da je to ona uradila

Pop kultura -

Ispraćaj i sahrana kraljice Elizabete i dalje je aktuelna tema svetskih medija i rasprava na društvenim mrežama, na kojima se pojavila i rasprava o fotografiji princeze Kejt Midlton, i to onoj na kojoj je snimljena s osmehom na licu.

"Zamislite samo haos da se Megan Markl usudila i nasmejala na kraljičinoj sahrani", napisao je jedan od korisnika uz fotografiju Kejt.

"Bilo bi to poput terorističkog napada, svi to znamo", "Razapeli bi je", "Britanski mediji i mrzitelji bi je raskomadali na komadiće", "Tužno i istinito", "A da nosi v izrez na dekolteu na sahrani?" neki su od komentara na strani Megan, ali bilo je i onih koji su stali na Kejtinu stranu.

"I što ako se nasmejala? Vidio sam i druge kako su se lagano nasmešili zbog utehe. Ne vidim problem, to je dozvoljeno", zaključio je jedan korisnik.

Megan Markl
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prema pisanju magazina "People", Megan Markl i princ Hari vratili su se u Kaliforniju nakon kraljičine sahrane, a čini se da do Meganinog razgovora s kraljem Čarlsom nasamo nije došlo, iako ga je zahtevala pre dolaska iz Velike Britanije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track