HRANIO ŽENU SENDVIČEM S LJUDSKIM MESOM: Nova Netfliksova serija po ISTINITOM DOGAĐAJU zgrozila gledaoce! Ljudima je BUKVALNO MUKA!
Foto: Printscreen/ Youtube/ Netflix

JEZIVO

HRANIO ŽENU SENDVIČEM S LJUDSKIM MESOM: Nova Netfliksova serija po ISTINITOM DOGAĐAJU zgrozila gledaoce! Ljudima je BUKVALNO MUKA!

Pop kultura -

Najnovija Netfliksova serija, koja dramatizuje život serijskog ubice Džefrija Damera, već je izazvala pometnju među obožavateljima kriminalističkog žanra, a mnogi su rekli da im je bilo muka nakon što su saznali dubinu zločina kanibala iz Milvokija.

Džefri Damer
foto: Profimedia

UPOZORENJE: Tekst sadrži spojlere!

Serija, na primer, uključuje scene u kojima Damer hrani ženu sendvičem napunjenim ljudskim mesom, kao i prikaz njegove metode namamljivanja žrtava, njihovog obaranja u nesvest i činjenja gnusnih dela nad njima.

Netflix je ranije rekao da serija ima cilj da osvetli "još neispričane priče o Dahmerovim žrtvama, ljudima koji su pokušali da ga zaustave i sistemskim propustima koji su mu omogućili da nastavi svoj ubilački pohod više od decenije".

Mnogi gledaoci nisu skrivali gađenje onim što su videli.

"Priča o Džefriju Dameru apsolutno je luda, smučilo mi se", napisao je jedan koirisnik Tvitera.

"Ovaj tip je bio više nego bolestan", složio se drugi.

"Muka mi je bila od gledanja stvarnih mesta zločina i fotografija žrtava koje je snimio", zaključio je treći.

Damer je uhapšen 1991. i osuđen na 16 doživotnih robija zbog ubistva i komadanja 17 muškaraca i dečaka između 1978. i 1991., od kojih je s mnogima počinio nekrofilna dela.

Svih 10 epizoda serije o ovom serijskom ubici dostupno je za gledanje na Netflixu, a već sada na IMDb-ju serija ima visoku ocenu 8.5.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

00:56

CRNA SVADBA IMALA 19 VERZIJA SCENARIJA Nova serija predstavljena u Kinoteci, a na male ekrane se vraća jedan veliki glumac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track