SNAJKA KONAČNO RASKRINKALA SVEKRVU: Žena Bruklina Bekama progovorila o SUKOBU s Viktorijom i otkrila zbog čega su ZARATILE!
Foto: Printscreen/Instagram

MISTERIJA REŠENA

SNAJKA KONAČNO RASKRINKALA SVEKRVU: Žena Bruklina Bekama progovorila o SUKOBU s Viktorijom i otkrila zbog čega su ZARATILE!

Pop kultura -

Glumica i manekenka Nikola Pelc potvrdila je glasine da nije u dobrim odnosima sa svekrvom, Viktorijom Bekam, a razlog njihovih narušenih odnosa je venčanica koju je Nikola nosila kad se udavala za Viktorijinog najstarijeg sina, Bruklina Bekama.

Nikola je na dan venčanja zablistala u venčanici brenda "Valentino", iako je prvi plan bio da će nositi dizajn Viktorije Bekam, izjavila je Nikol za magazin Grazia. Nakon što počele da se dogovaraju oko dizajna haljine, Viktorija joj se danima nije javljala, a na kraju je rekla da nije u mogućnosti da napravi venčanicu.

- Čule smo se kako bismo počele da dizajniramo haljinu, a onda je prošlo nekoliko dana i nije mi se javljala. Viktorija je zatim nazvala moju mamu i rekla da njen atelje ne može da je napravi - ispričala je Pelc.

- Planirala sam da nosim Viktorijinu venčanicu i bila sam zaista uzbuđena što mogu da nosim dizajn koji je kreirala moja buduća svekrva. Mislila sam da je to baš lepo i vrlo lepa priča - priznala je Nikola.

venčanje, Bekamovi, Bruklin Bekam, Nikola Pelc
foto: Profimedia

Činjenica da je Viktorija, ali i još nekoliko gostiju došlo u dizajnima Viktorije Bekam nije pomogla celoj situaciji. Čak je i Nikolina majka nosila haljinu s Viktorijinim dizajnom.

Nakon venčanja počele su glasine da Nikola nikada nije planirala da nosi dizajn svoje svekrve, ali ona tvrdi da to nije istina i da ju je povredilo kada je čula da se to priča.

Bruklin, koji je uvek bio poznat po bliskom odnosu sa svojom porodicom, u ovom slučaju je rekao da mu je supruga svakako prioritet.

- Da budem iskren, moja žena mi je očito na prvom mestu i ne želim nikada da je vidim uznemirenu. Čuvamo leđa jedno drugom 100 odsto i idemo dalje zajedno - izrazio je Bruklin podršku Nikoli još ranije.

(Kurir.rs/ Grazia)

Bonus video:

00:58

PREKRASNA BELA VENČANICA UKRAŠENA NAKITOM! Da li ste ikada videli lepšu mladenačku tortu? Otkrivamo vam kako je napravljena (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track