ŠETA 48 GODINA MLAĐU DEVOJKU I UŽIVA! Paparaci ulovili muzičara (76) na ulici sa izabranicom: Ne planiramo da se RASTAJEMO! (FOTO)
Foto: KIERAN / SplashNews.com / Splash / Profimedia

ko bi rekao

ŠETA 48 GODINA MLAĐU DEVOJKU I UŽIVA! Paparaci ulovili muzičara (76) na ulici sa izabranicom: Ne planiramo da se RASTAJEMO! (FOTO)

Pop kultura -

Slavni američki muzičar Don Meklin snimljen je u društvu svoje devojke Paris Dilan dok je izlazio iz hotela u Mančesteru, gde su boravili zbog njegovog nastupa u Bridžvoter Holu.

76-godišnji muzičar i njegova 28-godišnja manekenka privlačili su poglede dok su šetali gradom pre njegovog koncerta u sklopu turneje povodom 50. godišnjice hita Američka pita (American Pie).

Don Meklin
foto: Profimedia

Par nije promakao ni paparacima. Paris je na sebi imala pripijene crne helanke, bordo majicu kojom je naglasila dekolte i traper jaknu, dok je Meklin bio u pantalonama i debljoj jakni.

Don Meklin
foto: Profimedia

Par je zajedno gotovo pet godina, a vezu su započeli nakon što se on razišao s bivšom suprugom Patrišom 2016. godine. Don je bio u braku s Patrišom od 1987. do 2016. godine, a imaju sina Vajata i ćerku Džeki.

Muzičar je prošle godine za magazin People rekao da je Paris najdivnija osoba koju je ikad upoznao.

Don Meklin
foto: Profimedia

"Ljubav je najvažnija stvar koju možete imati. Nekoga moraš voleti jer mržnja je takav teret. To je potpuni gubitak vremena. Volim svoju decu i volim svoju devojku. Lud sam za njom. Ona je najdivnija osoba koju sam ikad poznavao i mislim na nju kad pevam puno svojih pesama. Počašćen sam što je imam kao devojku i partnerku i ne planiramo da se rastanemo", izjavio je Don tada.

Paris je postala poznata široj javnosti nakon emisije Catfish iz 2017. godine, a na njenom Instagram profilu skoro i da nema vremešnog Dona već samo njene fotografije i selfiji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:55

Pusti brigu uz zanimljive goste i sjajnu atmosferu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track