BACI I NEKU SLANINU SLEDEĆI PUT! Srbija ODLEPILA zbog reakcije zlog komšije iz Novog Sada: Urnebesna poruka bolja od svake OSVETE!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

BACI I NEKU SLANINU SLEDEĆI PUT! Srbija ODLEPILA zbog reakcije zlog komšije iz Novog Sada: Urnebesna poruka bolja od svake OSVETE!

Zanimljivosti -

U svetu gde u svakom trenutku negde žurimo, nemamo vremena da stanemo i udahnemo vazduh, postali smo netolerantni. Posebno nas iritiraju drugi ljudi i zbog toga se dešava da se ponekad i pretera.

Jedan gospodin iz Novog Sada preterao je kada je svog komšiju gađao jajima. Ipak, osim što je ispao bezobrazan, njemu se sada smeje cela Srbija zbog šeretske reakcije komšije kog je gađao, o kojoj smo već pisali i koja je završila na društvenim mrežama.

Komšija, Novi Sad, Jaje
foto: Printskrin/Instagram

- Komšija koji me je gađao jajetom, neka baci i slanine sledeći put. Komšija iz prizemlja - glasi poruka ostavljena na vratima zgrade, uz kesu u koju je spakovano razbijeno jaje.

Poruka je inspirisala brojne komentare o tome šta bi još moglo da se "baci" uz slaninu i jaje ("Može da doda hleba i luka uz slaninu, da se ne šteka sledeći put"; "Baci i neku radžu ne se bunim"), te da je autor mogao i gore da prođe ("Sreća da nije pazario kesu sa đubretom. Jaje je extra.") i kakvo je to "razbacivanje jajima na ovu skupoću" ("A jaje 20 dindži čovek te voli")...

Komšija, Novi Sad, Jaje
foto: Printskrin/Instagram

Međutim, nekima nije baš smešno i poruka je pokrenula raspravu o tome kako se treba postaviti s bučnim komšijama.

- Ubuduće će sve đubre da završi u hodniku dok se ne nauče pameti. A za buku niko nije došao lepo da kaže da mu nešto smeta. Pored mene su bračni parovi sa malom decom i niko se do sada nije žalio - napisao je besan komšija iz prizemlja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:58

Milica Todorović otkrila kakav je komšija najbolji teniser sveta Novak Đoković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track