SNIMAK STARLETE KAKO HODA JE PLAČ MAJKE BOŽIJE! Kim Kardašijan obukla BOLESNO USKU haljinu: Izgubila bitku protiv stepenica! VIDEO
Foto: CBS / Ferrari / Profimedia

ovo je hit!

SNIMAK STARLETE KAKO HODA JE PLAČ MAJKE BOŽIJE! Kim Kardašijan obukla BOLESNO USKU haljinu: Izgubila bitku protiv stepenica! VIDEO

Pop kultura -

Kim Kardašijan je na Nedelji mode u Milanu predstavila kolekciju "Ciao, Kim", koju je napravila u saradnji za poznatim brendom "Dolce&Gabbana".

Ipak, pažnju sa njenih modela odvukla je njena haljina koja je bila veoma uska i veoma blještava. Najpoznatija Kardašijanka zablistala je u super zavodljivoj srebrnoj haljini koja prati liniju tela i krasi je šniranje sa strane, ali i u predelu dekoltea.

@steph_shep

I’ll let you caption this ⬇️

♬ Funny Song - Cavendish Music

Haljina je bila do te mere uske, da Kim ne samo da je jedva disala u istoj, već nije mogla ni da hoda, a kako je kretanje ipak nužno, posebno na takvim događajima, slavna plavuša morala je da koristi vrlo male, pažljivo odmerene korake.

Kim je na svom instagram profilu podelila video u kome se vidi kako je naletela na prepreku koju nikako nije mogla samostalno da savlada - stepenice. Video, koji je posebnu pažnju privukao jer se na njemu vidi kako starleta hoda kao pingvin, vrlo brzo postao je viralan i glavni izvor bezvroj šala na račun popuarne dame.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

Kupila haljinu Kim Kardašijan i razočarala se

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track