GLUMICA DOKAZALA DA JE MANJE VIŠE! Prošetala crvenim tepihom u VRH CIPELAMA pa mamila poglede: Ultra jednostavne, a PREELEGANTNE!
Foto: Profimedia

tata mata za crveni tepih

GLUMICA DOKAZALA DA JE MANJE VIŠE! Prošetala crvenim tepihom u VRH CIPELAMA pa mamila poglede: Ultra jednostavne, a PREELEGANTNE!

Pop kultura -

Prošlog vikenda u Vašingtonu televizijski kanal History organizovao je samit "History Talks", na ovom događaju projavile su se brojne poznate ličnosti iz raznih svera, među kojima i glumica Džulija Roberts, poznatija kao "žena sa osemhom od milion dolara".

Džulija Roberts
foto: Profimedia

Slavna 54-godišnjakinja je bila i jedan od govornika na ovom panelu, osvrnuvši se na to kako je promenila tendenciju holivudske industrije da muškarce plaća više nego žene. Ona je bila prva u Holivudu koja se izborila za honorar na nivou svojih muških kolega! A crveni tepih nije goreo samo u Veneciji, već, zahvaljujući njoj, i u Vašingtonu.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

To joj je pošlo za rukom u ostvarenju "Erin Brokovič" kada je za ulogu tražila neverovatnih 20 miliona dolara - i na kraju ih dobila! Kada je nekoliko meseci kasnije za ovu ulogu nagrađena Oskarom, svima je bilo jasno da je njen zahtev bio sasvim opravdan.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

- Kada radim, onda radim kako treba. Spremna sam. Dolazim na vreme. Pripremljena sam. Srećna sam. U potpunosti sam u projektu. I zato mi dajte novac - objasnila je Džulija svoju odluku na gore pomenutom samitu.

Inače, holivudska diva na crveni tepih stigla je u jednostavnoj, ali elegantnoj i modernoj kombinaciji, kojom je još jednom dokazala da ona uvek blista jače od bilo koje kreacije.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

Džulija se opredelila za izdanje inspirisano muškom modom - bermude od tvida koje dolaze u kompletu sa dužim sakoom od istog materijala. Upotpuila ih je crnom rolkom, a ono što je celom autfitu dalo poseban pečat jeste njen izbor obuće. Naime, glumica je izabrala kratke čizmice u crno-beloj boji sa potpeticom srednje visine, inspirisane čuvenim oksfordicama.

(Kurir.rs / BlicŽena)

Bonus video:

04:01

RADO, KO TE TAKO OBUKAO?! Pevačica se pojavila na popularnom događaju i RASPAMETILA sve STAJLINGOM! Vrhunska elegancija i seksipil

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track