PALATA JOŠ JEDNOM PONIZILA HARIJA I MEGAN! Nizak udarac podriva nastavak sukoba: Da li je moguće da su im ovo uradili?!
Foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

ponovo su ih potkačili

PALATA JOŠ JEDNOM PONIZILA HARIJA I MEGAN! Nizak udarac podriva nastavak sukoba: Da li je moguće da su im ovo uradili?!

Pop kultura -

Sukob Saseksovih sa ostatkom britanske kraljevske porodice ne jenjava godinama unazad, a u prethodnom periodu niski udarci nisu zaostajali ni sa jedne ni sa druge strane.

Ipak, čini se da palata, od smrti kraljice Elizabete pokušava maksimalno da ponizi princa Harija i Megan Markl, a britanski mediji sada pišu o novom potezu institucije kao o još jednom u nizu poniženju za Harija i Megan.

Naime, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa premešteni su na samo dno veb stranice kraljevske porodice, a njihove fotografije sada se nalaze odmah pored one osramoćenog princa Endrjua.

kraljevska porodica
foto: Printscreen

Podsetimo, ranije su njihove fotografije, koje su vodile na stranice posvećene Hariju i Megan, bile postavljene na sredini stranice, ispod starijih članova kraljevske porodice, a iznad maloletnih. No, nakon ažuriranja stranice ovog septembra, posle smrti kraljice Elizabete II, Hari i Megan su sada smešteni ispod princeze Aleksandre i vojvode i vojvotkinje od Glostera, daljih kraljičinih rođaka.

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja