OVO JE PRVA ŽENA NEBOJŠE GLOGOVCA KOJA SE RETKO POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Bili su zajedno 18 godina, a evo čime se MINA bavi! (FOTO)
Foto: ATA Images

tajnovita

OVO JE PRVA ŽENA NEBOJŠE GLOGOVCA KOJA SE RETKO POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Bili su zajedno 18 godina, a evo čime se MINA bavi! (FOTO)

Pop kultura -

Nebojša Glogovac preminuo je početkom februara 2018. godine, a smrt slavnog glumca teško su podneli svi - od članova porodice do njegovih brojnih fanova.

Nebojša Glogovac
foto: Printscreen/Youtube

On je bio jedan od onih glumaca koji se drže stava da u intervjuima treba pričati pre svega o ulogama, a privatnost sačuvati za sebe. Nerado je govorio o porodici, ali nije tajna da se dva puta ženio i da ima troje dece.

Kada je 2018, posle borbe sa teškom bolešću, preminuo u 48. godini, bio je u drugom braku sa Milicom, koja mu je podarila ćerku Sunčicu.

Nebojša Glogovac, Mina Glogovac
foto: Damir Dervišagić

U prvom braku, koji je trajao 18 godina, dobio je dva sina: Gavrila, rođenog 1999, i Miloša, rođenog 2001. godine. Mlađi sin je na neki način nastavio očevim putem jer je upisao Fakultet dramskih umetnosti, smer za filmsku i TV režiju.

Prvu suprugu Minu Nebojša je upoznao u beogradskom noćnom klubu „Zvezda“ sredinom devedesetih, a ubrzo su se i venčali. Kum im je bio Vojin Ćetković, Nebojšin prijatelj i kolega sa klase.

Kada se ljubav ugasila, supružnici su odlučili da se raziđu, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Mina Glogovac rođena je u Beogradu 1970. godine. Diplomirala je na Fakultetu primenjenih umetnosti, na odseku primenjeno slikarstvo, a kasnije je magistrirala. Po završetku studija, dve godine je boravila na stručnom usavršavanju u Firenci.

Mina Glogovac
foto: printscreen

Prva supruga Nebojše Glogovca nije se eksponirala u medijima ni dok je bila u braku, a to ne čini ni danas. Radi kao docent na matičnom fakultetu, a u njenoj biografiji navodi se da je autorka više samostalnih izložbi, kao i realizator 18 stručnih samostalnih projekata uređenja enterijera i eksterijera reprezentativnih objekata u Srbiji i inostranstvu piše Hello.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:40

OVA STVAR POVEZUJE JUSEINA BOLTA, HOLIVUDSKE GLUMCE I STIVENA HOKINGA! Doživljaj od 15 minuta a košta STOTINE HILJADA EVRA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track