PAPARACIMA JE BILO ZABRANJENO DA IH SLIKAJU: Sara Džesika Parker KONAČNO pokazala svoje ĆERKE! Skrivala ih je 13 godina! (FOTO)
Foto: Profimedia

mamine kopije

PAPARACIMA JE BILO ZABRANJENO DA IH SLIKAJU: Sara Džesika Parker KONAČNO pokazala svoje ĆERKE! Skrivala ih je 13 godina! (FOTO)

Pop kultura -

Sara Džesika Parker oduševila je posetioce premijere njenog poslednjeg filma "Hokus Pokus 2", kada se pojavila ne samo u društvu supruga, takođe glumca Metjua Broderika, već je i sa ćerkama bliznakinjama koje je za sve ove godine javnost nije tako često imala priliku da vidi.

Paparaco fotografije njene porodice mogu se nabrojati na prste obe ruke, a i Sara i Metju na sve moguće načine pokušavali su da zaštite njihovu privatnost i osiguraju im kakvo-takvo, ali ipak normalno detinjstvo.

Čuvena Keri Bredšo živi u Njujorku, a ne u Los Anđelesu kao druge zvezde, gde je sa ćerkama, sinom i mužem godinama u istom stanu. Paparacima je bilo strogo zabranjeno da fotografišu njenu decu, a sada, kada su devojčice napunile 13 godina, konačno je rešila da ih pokaže svetu.

Merion i Tabata, koje je rodila suroga majka, izrasle su u prave lepotice, a za ovu priliku su obukle haljine i sandale sa visokim potpeticama. Sara je i dalje zaštitnički grlila svoje devojčice, a u jednom momentu im se pridružio i Metju.

Sara i Metju imaju i sina Džejmsa koji ima 20 godina, a medijima je poznato samo da on studira u Njujorku i da nema ambicije da se bavi glumom kao njegovi roditelji.

Obožavaoci su nakon šetnje na društvenim mrežama počeli da komentarišu kako su njene naslednice dostojne čuvene glumice, najpopularnije po ulozi Keri Bredšo. Njihovi modni odabiri su ocenjeni najvišim ocenama, a svi su pohvalili njihovu lepotu.

Ostaje da vidimo da li ćemo i u budućnosti više viđati bliznakinje sa slavnom majkom, ali i da li će neka od njih krenuti njenim stopama, kako kada je reč o glumi. A sudeći po njihovim modnim kombinacijama, već prate majku u stopu na tom polju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track