KANJE VEST PROŠETAO GUMENJAKE OD 650€, A SVI SE PITAJU ŠTA MU JE TO U USTIMA: Reper se pojavio u BIZARNOM izdanju, prevazišao sebe
Foto: Jana Call me J/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

U SVOM STILU

KANJE VEST PROŠETAO GUMENJAKE OD 650€, A SVI SE PITAJU ŠTA MU JE TO U USTIMA: Reper se pojavio u BIZARNOM izdanju, prevazišao sebe

Pop kultura -

Kanje Vest pojavio se na Nedelji mode u Parizu, gde je prisustvovao revijama brendova "Balensijaga" i "Živanši". Kao što smo i navikli od njega, nikog nije ostavio ravnodušnim svojim stajlingom! Reper, koji je imao buran razvod od Kim Kardašijan, došao je u najmanju ruku neobičnom izdanju.

Kanje se za ovu priliku opredelio za tamne boje, kačket, uopšteno neupadljiv stajling, kakav bi poznati obukli da žele da se prošetaju, a da ih paparaci ne uznemiravaju.

Kanje Vest
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Međutim, onda su ga paparaci primetili i detalji su ostali zabeleženi.

Kanje Vest je obuo "Balensijaga" gumene čizme napravljene u saradnji sa brendom "Kroks", duboke skoro do kolena, čija je cena oko 650 evra.

A ime ovog brenda nosio je čak i u ustima, gde je pokazao crni štitnik za zube sa belim slovima! Da stvar bude još bizarnija, bio je povređen - usna mu je bila natečena, a na levom obrazu videle su se modrice.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:04

Ovaj snimak je Kanje Vest komentarisao Didi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja