PRE PRINCA LJUBILA OVOG ČOVEKA, A NAVODNO JE IMALA I BIZARAN UGOVOR SA NJIM: Evo sa kim je Megan Markl bila u braku pre Harija
Foto: Profimedia

prvi brak

PRE PRINCA LJUBILA OVOG ČOVEKA, A NAVODNO JE IMALA I BIZARAN UGOVOR SA NJIM: Evo sa kim je Megan Markl bila u braku pre Harija

Pop kultura -

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl je postala svetski poznata kada je uplovila u vezu sa princem Harijem juna 2016., za kog se udala dve godine kasnije.

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

Interesovanje za njen privatni život od tada ne jenjava i svetski mediji, pogotovo britanski često pišu o njoj, pogotovo od kada su ona i Hari napustili kraljevske dužnosti i dali Opri Vinfri čuveni intervju koji je, ako ne pokrenuo, a onda produbio jaz između braće Vilijama i Harija i kao i ostalih pripadnika kraljevske porodice.

Megan Markl
foto: Shutterstock Editorial/Profimedia

Pre Harija, ona je bila u braku sa američkim producentom Trevorom Engelsonom od 2011. godine.

Svadba Engelsona i Megan Markl trajala je čak četiri dana. Venčali su se na plaži na Jamajci pred 100 zvanica. To nije bilo ni nalik glamuroznoj kraljevskoj gešti kada se udavala za princa Harija.

Megan je tada imala jednostavnu, dugačku belu haljinu sa srebrnim pojasom i puštenu kosu, a mladoženja je bio u beloj košulji i pantalonama. Mlada se potom prresvuka u žuti bikini i plesala je na plaži uz drage ljude i koktele do jutra.

Ovaj par, koji je delio i ljubav preko istom poslu, bio je zajedno sedam godina, a upoznali su se u jednom baru.

Megan je Trevora upoznala 2004. godine, pre nego što se proslavila u seriji "Suits". Zabavljali su se šest godina pre nego što su se verili.

Posle dve godine braka saopštili su da se razvode zbog "nepremostivih razlika". Krahu braka doprinela je i fizička udaljenost, s obzirom na to da se Megan preselila u Toronto zbog snimanja serije, a Engelson je ostao da živi u njihovom domu u Los Anđelesu.

Malo je poznato da su zapravo prvi problemi počeli još tri nedelje pre samog venčanja, kada je navodno Trevor sve vreme prio iz pljoske u jednom šou programu, zbog čega se Megan razbesnela. Izvor blizak ovom paru je tada otkrio da mu je konstantno slala poruke "spusti pljosku" i da izgleda "vrlo neprofesionalno", kao i da ju je bilo sramota zbog njegovog neprimerenog ponašanja.

Inače, britanski tabloid Daily Mail ekskluzivno je bio saznao kako je Megan Markle od svog prvog supruga tražila da potpiše ugovor u kojem je bilo naglašeno šta će sve platiti kad ona bude trudna.

Trevor se morao obavezati na plaćanje privatnog trenera, nutricionista i dadilje kako bi Megan nakon trudnoće brzo vratila na staro, kako sa životom i glumom, tako i fizički. U Americi su takvi ugovori poprilično popularni, ali uglavnom se više baziraju na podelu kućnih poslova i finansija.

Trevor Engelson je u braku nutricionistkinjom Trejsi Karlend sa kojom se venčao 2019. godine na intimnoj ceremoniji u Kaliforniji.

Engelson je svoju izabranicu, inače ćerku bankara multimilionera, zaprosio samo dve nedelje posle venčanja princa Harija i Megan Markl 2018., iako su u tom trenutku bili zajedno samo sedam meseci.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track