NETFLIKS UKIDA MNOGO FILMOVA I SERIJA: Posle najave REKLAMA, stiže novi UDARAC za korisnike! Fanovi pobesneli!
Foto: AP

da li je ovo previše?

NETFLIKS UKIDA MNOGO FILMOVA I SERIJA: Posle najave REKLAMA, stiže novi UDARAC za korisnike! Fanovi pobesneli!

Pop kultura -

Nakon što je objavljeno da bi Netfliks uskoro mogao uvesti reklame i da radi na tome da se spreči deljenje lozinke, stiže još loših vesti za korisnike. Netfliks ovoga meseca ukida hrpu filmova i serija. Iako je riječ o već uobičajenoj praksi, jer Netfliks svakog meseca miče neke od starijih sadržaja, ovoga meseca lista serija i filmova koji više neće biti dostupni na Netfliksu je poduža.

The Independent je objavio spisak filmova koji se uklanjaju ovaj mesec s platforme, a mi vam prenosimo nekoliko naziva.

Već je sklonjeno dosta naslova.

U prva tri danaoktobra već je uklonjen niz filmova s ove streaming platforme. Među njima su filmovi "O prošloj noći", "Zaraza", "Dupli sastanak", "Hotel Transilvania 2", "Ljubav i druge droge", "Grad", "Rajan čuva privatnost", "Neverovatni Spajdermen", "Prelepi umovi", "Fajt Klub", "Noć veštica" (svih pet nastavaka), "Skakač", "Šlinderova lista".

Do kraja meseca na Netflixu više neće biti dostupni filmovi i serije poput "Džekovi roditelji: Loš deda", "Gen Hoshino Stadium Tour "Pop Virus", "Džoker", "Top End Wedding", "Bez zakona", "Singapur", "Spajdermen 3", "Sumnjivi partneri", "Ujala", "Nepobedivi", "Šta se desi u Vegasu", "Doktori", "Ne usuđuj se da sanjaš", "Princ sa krova", "Tajna bašta", "Mladi Pal", "Prelepa si".

Ovo nije konačni spisak, ovog puta odlazi više od 100 filmova i serija.

S Netfliksa odlaze i sadržaji "Promeni igru", "Pre 30", "Verzije ljubavi - 2 deo", "Monkart", "Neplanirano venčanje", "Devojka koja vidi smisao", "Rezultati", "Doktor Džon", "Doktor Romantik", "VIP" i još mnogo njih.

Nakon velikog odjeka tviteraša u kome su se pobunili što će uvesti reklame i dosta negogodovali skorašnji rad ove kompanije, ostaje ban da vidimo kakve reakcije će biti na društvenim mrežama zbog ovog poteza, ali ne sumnjamo da će ih nove rigorozne mere naljutiti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

26:56

FELIX EP01

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track