GLUMICA TRAGIČNO IZGUBILA ŽIVOT, A ONDA JE NJEN BIVŠI SMUVAO SVASTIKU: Najino beživotno telo našli su na ovom užasnom mestu!
Foto: Printscreen/Instagram

bila je pravi heroj

GLUMICA TRAGIČNO IZGUBILA ŽIVOT, A ONDA JE NJEN BIVŠI SMUVAO SVASTIKU: Najino beživotno telo našli su na ovom užasnom mestu!

Pop kultura -

Glumac Rajan Dorsi (39) podelio je preslatku objavu sa sinom Džosijem kojeg je dobio s tragično preminulom zvezdom serije 'Glee', Najom Riverom.

Rajan Dorsu objavio na Instagramu da je sinu za sedmi rođendan poklonio psa.

Naja Rivera, Rajan Dorsi
foto: Profimedia

- Ima osam nedelja. Zvali su je Goldi, ja je zovem Medvedica Golid. Džosi je rekao da će joj bez obzira na pol dati ime Kliford! Kako biste je vi nazvali? Pogledajte fotografije da vidite ljubav na prvi pogled. Volim te, Džosi. Ne mogu da verujem da si napunio sedam godina - napisao je Rajan uz fotografisu sina sa psom.

Naime, vest o nestanku Naje Rivere u julu 2020. godine šokirala je svet i svi su se nadali da će potraga uroditi plodom i da će je pronaći živu i drava. Zvezda kultne serije reditelja i scenariste Rajana Marfija 'Glee' sa sinom otišla je za vikend na kalifornijsko jezero.

Naja je zvanično nestala 8. jula 2020. godine, a sina su pronašli kako spava na brodu sa spasilačkim prslukom. Beživotno telo Naje pronađeno je pet dana posle detaljne istrage u jezeru.

- Prikupila je dovoljno energije da vrati sina na brod, ali nije je imala dovoljno i da spasi samu sebe - rekao je šerif Bil Ajub nakon što je Rivera pronađena. Prema policijskom izveštaju i Džosijevim rečima, on i mama su zajedno plivali i nakon što mu je pomogla da se vrati na brod, nestala je u vodi.

Rajan se našao na meti javnosti kada je našao novu devojku i to ni manje ni više nego Naijinu sestru Nikejlu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:10

NIJE SAMO SJAJNA GLUMICA I VODITELJKA, VEĆ I PEVAČICA! Suzana Petričević oduvala hit EVE KESIDI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track