ŠOKANTAN RAZVOD NAJSTABILNIJEG SLAVNOG PARA: Angažovali advokate, a za sve je KRIV čuveni sportista! Izdao ženu i decu?!
Foto: Profimedia

DELE 26 ZAJEDNIČKIH MILIONA

ŠOKANTAN RAZVOD NAJSTABILNIJEG SLAVNOG PARA: Angažovali advokate, a za sve je KRIV čuveni sportista! Izdao ženu i decu?!

Pop kultura -

Čini se da će braku Toma Brejdija i supermodela Žizel Bundšen ipak doći kraj - oboje su angažovali advokate za razvod, saznaje Page Six. Kao što je ranije otkriveno, njih dvoje su živeli odvojeno poslednjih nekoliko meseci nakon velike svađe - i sada očito žele da podele svoje multimilionsko carstvo.

"Nikada zapravo nisam mislio da će ova svađa biti kraj njihovog braka, ali izgleda da jeste. Mislim da sada neće biti povratka. Oboje imaju advokate i već proučavaju šta će taj razlaz podrazumevati, ko će šta dobiti i kako će podeliti finansije", kaže jedan upućeni izvor za Page Six.

Tom Brejdi, Žizel Bundšen
foto: Profimedia

Slavni par i dalje ćuti o ovoj temi, a izvori bliski paru koji je u braku od 2009. tvrde da su oboje jako fokusirani na decu, te da planiraju da imaju zajedničko starateljstvo. Žizel i Tom, naime, imaju 12-godišnjeg sina Bendžamina i 9-godišnju ćerku Vivijan, a Brejdi ima i 15-godišnjeg sina Džeka, kojeg je dobio s bivšom partnerkom Bridžit Mojnahan.

Par će zahtev za razvod najverovatnije podneti na Floridi, a razmišljaju i o podeli imovine vredne 26 miliona dolara. Brejdi je trenutno najplaćeniji NFL igrač, "težak" 250 miliona dolara.

Tom Brejdi, Žizel Bundšen
foto: Profimedia

Podsetimo, lepa Brazilka napustila je porodičnu kuću u Tampi na Floridi nakon žestokih svađa sa mužem, a strani mediji prenose da je glavni razlog sukoba činjenica da 45-godišnjem sportisti porodica nije prioritet.

Naime, Brejdi je rešio da se vrati iz penzije i nastavi da igra za NFL, što je razbesnelo Žizeč. "Ona je oduvek bila ta koja je bila posvećena deci. Dogovorili su se da će se on povući iz sporta da bi se fokusirao na porodicu, a onda se predomislio", rekli su upućeni izvori.

Žizel Bundšen
foto: Profimedia

Inače, manekenka je nedavno za magazin "Elle" progovorila o bračnim problemima, a iako je to uradila diskretno, očita je njena ogorčenost zbog Tomove odluke.

"Odradila sam svoj deo. Bila sam tu za supruga i decu kada je bilo potrebno. Preselila sam se u Boston i fokusirala se na to da stvorim topli dom svojoj porodici, mesto na kom će moja deca bezbrižno odrastati. Bila sam tu i podržava njih i njihove snove", izjavila je u intervjuu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:03

KAKO SE DELI IMOVINA SUPRUŽNIKA KOJI SE RAZVODE? Samo u ovom slučaju možete da PODELITE IMOVINU svog muža ili žene!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track