PROCURIO SNIMAK NASTAVKA SKUBIJA DUA KOJI JE MNOGE RAZBESNEO: Deo fanova RAZOČARAN zbog onog što sledi! Zašto to rade?!
Foto: Printscreen Youtube

niko to nije očekivao

PROCURIO SNIMAK NASTAVKA SKUBIJA DUA KOJI JE MNOGE RAZBESNEO: Deo fanova RAZOČARAN zbog onog što sledi! Zašto to rade?!

Pop kultura -

Tokom poslednjih nekoliko dana na društvenim mrežama pojavili su se videozapisi koji prikazuju delove novog animiranog Skubi-Du filma pod nazivom "Trick or Treat Scooby-Doo!" (Strah ili slatkiši Skobi Du!), a glavnu ulogu u njima ima lik Velme.

Nakon što su u javnosti procurili delovi novog filma, publika je ostala šokirana.

Ranije se puno pričalo o tome da je Velma od samog početka zamišljena kao gej lik, a to su već jednom potvrdili Džejms Gan kao redatelj nekih ranijih filmova i Toni Cervone koji je na istim filmovima imao ulogu izvršnog producenta.

- Velma je gej prema originalnom scenariju, ali studio toliko zanemaruje taj aspekt njenog lika da je na kraju priča došla do toga da u filmu ima dečka - objavio je Gan 2020. na Tviteru.

Delovi filma koji su se pojavili na društvenim mrežama ovoga puta potvrđuju kako su tvorci animiranog filma uspeli ono što Gan i njegovi suradnici ranije nisu. Kao ključan dokaz ističe se trenutak kad Velma upoznaje Koko Diablo, još jednog ženskog lika, i rumenim licem pokazuje da se zaljubila.

Na društvenim mrežama su se širile različite rekacije, od onih kojima se lik Koko dopao, do onih koji su protiv ovako drastičnih promena.

- Voleo bih da jednostavno prestanu da pokušavaju da promene likove i da ih ostave da budu dobri onakvi kakvi jesu. Zašto to rade crtaćima koje gledaju deca? - samo je jedan od komentara.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track