MANOJLOVIĆ VIŠE NEĆE DA SNIMA ZA 2.000 € DNEVNO! Miki podigao cenu, evo koliko sad para traži! Oni su NAJPLAĆENIJI SRPSKI GLUMCI
Foto: Dragana Udovičić

MANOJLOVIĆ VIŠE NEĆE DA SNIMA ZA 2.000 € DNEVNO! Miki podigao cenu, evo koliko sad para traži! Oni su NAJPLAĆENIJI SRPSKI GLUMCI

Pop kultura -

Odavno je poznato da je Miki Manojlović najplaćeniji srpski glumac.

On je godinama od produkcije uzimao 2.000 evra po snimajućem danu, ali je nedavno i tu cenu podigao za 50 odsto. To znači da sada svi koji žele da ga angažuju u nekom novom projektu, moraju da izdvoje čak 3.000 evra, tj. 1.000 evra više nego što je to ranije bio slučaj.

Miki Manojlović
foto: Damir Dervišagić

- Miki Manojlović već godinama uzima najviše para za filmove i serije. Osim što je jedno od najvećih imena srpske kinematografije, cenu mu diže i to što ne prihvata olako svaku ulogu koja mu se ponudi. Zbog toga su producenti i reditelji koji odluče da ga angažuju za neki projekat unapred znali da će morati da ga plate 2.000 evra po danu. Ipak, kako je sve poskupelo, i Miki je rešio da podigne svoju cenu, i to za 50 odsto. Iako je to ozbiljna suma za naše uslove, većina njih prihvata njegove zahteve jer znaju da su projekti sa Manojlovićem predodređeni za uspeh - ispričao nam je izvor.

Koliko je poznato, o čemu su mediji i pisali, i Žarko Laušević i Aleksandar Berček za snimajući dan su do sada dobijali po 2.000 evra, ali još nije poznato da li će i oni podići svoj honorar.

Miloš Biković, premijera filma, Hoću muža
foto: Nemanja Nikolić

Pored njih, među najplaćenijima je i Miloš Biković, koji je, zahvaljujući ulozi Aleksandra Tirnanića Tirketa u "Montevideu", a zatim i Maraša u "Južnom vetru", postao velika zvezda!

- Što se tiče Bikovića i njegovog honorara, to zavisi od dosta faktora. Jedan od njih je i da li je on ovde samo glumac ili je i producent nekog projekta. Kada je angažovan kao glumac, Miloš ima honorar od 2.000 evra dnevno. Ipak, pošto je sve donedavno bio jedan od najangažovanijih glumaca u Rusiji, tamo je zarađivao 5.000 evra po danu. Toliko je, kako navode izvori, dobio za film "Sluga", koji je najgledaniji u istoriji ruske kinematografije.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Pored njih, poznato je i da supružnici Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, Miloš Timotijević i Raša Bukvić imaju honorare od 1.500 evra po danu.

Mirjana Karanović
foto: ATA images

Mirjana Karanović plaćena je 1.500 evra po danu, dok njena koleginica Milica Milša, koja u seriji "Igra sudbine" tumači jednu od glavnih uloga, za dan snimanja uzima 450 evra. Tako je ona zahvaljujući ulozi Ade Kanački postala najzaposlenija glumica u Srbiji u poslednje tri godine, koliko traje megapopularna telenovela. Do sada je snimila 586 epizoda, a čeka je još posla, jer će serija imati više od 800 epizoda.

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video:

00:03

Biković uživa sa devojkom u vožnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track