TAČKASTA MARA BILA U ŠEMI SA OVIM FUDBALEROM! Od pevačice saznala da je DOBAR ZAVODNIK, pa rešila da ga mazne
Foto: Printscreen/Instagram

slaba na sportiste

TAČKASTA MARA BILA U ŠEMI SA OVIM FUDBALEROM! Od pevačice saznala da je DOBAR ZAVODNIK, pa rešila da ga mazne

Stars -

Influenserka Ivana Slipčević, poznatija kao Tačkasta Mara i Branko Babić vezu su započeli pre nekoliko meseci, a po svemu sudeći stavili su tačku na svoju romansu.

Otkako je u javnosti odjeknula vest da Branko Babić kaj Tačkaste Mare, klupko oko njenog ljubavnog života je počelo da se odmotava.

Branko Babić, Tačkasta Mara
foto: Zorana Jevtić, Instagram/tackasta_mara, Shutterstock

Influenserka je, po svemu sudeći, slaba na fudbalere. Ona je, podsetimo, nakon razlaza s nevenčanim suprugom uplovila u romansu s hrvatskim sportistom Markom Šimićem, o čemu je Kurir već pisao, a nakon njega je zavela i Aleksandra Prijovića. Njih dvoje su, kako saznajemo, nekoliko meseci bili zajedno, ali ta tajna ljubav nije potrajala.

Aleksandar Prijović
foto: IOIO IMAGES / Alamy / Alamy / Profimedia, Printscreen

- Mara je od jedne pevačice saznala da je Aleksandar dobar zavodnik. Kada su se sreli u poznatom prestoničkom restoranu na vodi, razmenili su brojeve telefona, nakon čega su počeli da se čuju i viđaju. Veza nije bila javna, jer je njemu tako prijalo, s obzirom na to da je u braku. Viđali su se na lokacijama koje su njemu odgovarale. Na njenu žalost, to nije potrajalo, ali se posle njega viđala i sa još jednim njegovim kolegom s kojim on nije u sjajnim odnosima. Čak mu je fotografiju objavila na storiju na Instagramu - ispričao je nedavno izvor za Kurir.

Inače, Mara živi od Instagrama, gde pokazuje kako privatni, tako i poslovni život.

Bonus video:

00:20

Ovako Tačkasta Mara uživa uz bogatog Srbina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track