EDI MARFI NA SUDU: Mel Bi, bivša Spajsica, tužila komičara jer ne može više da izdržava njihovu ćerku sa OVOM 'šakom jada'!
Foto: Profimedia

Da je našim majkama toliko!

EDI MARFI NA SUDU: Mel Bi, bivša Spajsica, tužila komičara jer ne može više da izdržava njihovu ćerku sa OVOM 'šakom jada'!

Pop kultura -

Holivudska zvezda povećala je mesečne uplate sa 25.000 dolara na 35.000 dolara za svoju 15-godišnju ćerku Anđelu Iris Marfi Braun, jer se njena majka, s kojom je kratko bio u vezi, požalila da nema više dovoljno para.

Edi Marfi
foto: Twitter

Bivša Spajsica (Spice girl) Mel B je još pre dve godine podnela sudu zahtev za povećanje alimentacije, tražeći dodatnu finansijsku pomoć od glumca, popularnog policajca sa Beverli Hilsa. Sudski dokumenti do kojih je došao Dejli mejl pokazuju da su roditelji konačno postigli novi sporazum o izdržavanju dece nakon što je Mel navela „dramatično smanjenje prihoda“.

Marfi je plaćao pop zvezdi i nekadašnjoj koleginici Viktorije Bekam 25.000 dolara mesečno, otkako je njihov spor oko očinstva rešen februara 2009. Novim aranžmanom, kojim je Marfi identifikovan kao glumac koji ima 'izuzetno visoke zarade', slavni komičar će slati dodatnih 10.000 dolara mesečno, prenosi Miror.

Spajs grls
foto: Profimedia

Iznos izdržavanja deteta je izračunat „na osnovu razumnih potreba maloletnog deteta“, a isplate će se vršiti retroaktivno od oktobra 2021. pa sve dok Anđela ne napuni 18 godina.

Međutim, u novom sporazumu se navodi da će majka biti odgovorna za sve dodatne troškove. Ovo može uključivati zdravstvenu zaštitu i osiguranje, troškove obrazovanja i vannastavne aktivnosti.

Marfi je jedino pristao da još pokrije advokatske troškove njene majke koji su ovaj put iznosili 10.000 dolara.

Marfi ima ukupno desetoro dece sa pet različitih žena, a u početku nije hteo da ima nikakve veze sa Anđelom i njenom majkom.

Mel B
foto: Prodimedia

Mel je rodila Anđela na Marfijev 46. rođendan, 3. aprila 2007. a 22. juna iste godine objavljeno je da je DNK test potvrdio da je Marfi otac.

U početku Marfi nije imao mnogo posla sa svojom ćerkom, tvrdio je da je da ga je Spajsica prevarila i namerno zatrudnela. Međutim, ovo se promenilo 2017. Mel je govorila o njihovom razlazu u svojim memoarima iz 2018. i rekla da se zahvaljujući Marfijevoj majci, Lilijan Linč, Anđelu ponovo spojila sa ocem u maju 2017. i da njih dvoje sada imaju bliske odnose jedno s drugim.

Mel ima još dve ćerke iz prethodne veze.

Kurir.rs/dailyrecord.co.uk

Bonus video:

01:45

NOVA VLADA U OKTOBRU! Stiže pojačanje: Lazar Ristovski menja Maju Gojković? KAKO ĆE SE GLUMAC SNAĆI U ULOZI MINISTRA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track