SUPRUGA NAŠEG POZNATOG GLUMCA SE PORODILA KOD KUĆE, A SIN JE SVE GLEDAO: Posle dva sata sam PRALA SUDOVE, komšinica mi se čudila!
Foto: Dragana Udovičić

NEVEROVATNA PRIČA

SUPRUGA NAŠEG POZNATOG GLUMCA SE PORODILA KOD KUĆE, A SIN JE SVE GLEDAO: Posle dva sata sam PRALA SUDOVE, komšinica mi se čudila!

Pop kultura -

Glumac Slobodan Ćustić ima šestoro dece. Sinovi iz prvog braka, Nikola i Ljubomir, odrasli su ljudi koji imaju svoje porodice. Sa drugom suprugom Jelenom ima četvoro dece - Vasilija Vida, Tanasija, Zariju i Ozrena.

Slobodan Ćustić je od svoje druge supruge stariji 23 godine, a Jelena je njihovo dvoje mlađe dece rodila kod kuće, o čemu je i sama jednom prilikom javno govorila.

- Porođaj kod kuće planirala sam još sa Vasilijem, ali nisam imala hrabrosti. Sada mi je krivo što to nisam uradila. Kad sam se porađala sa Zarijom, nimalo se nisam plašila ‒ pričala je Jelena nakon što je prvi put iskusila porođaj u svom domu, dodajući da je bila okružena najmilijima.

- Mali Tanasije je spavao, a stariji Vasilije je želeo da gleda taj veličanstveni čin. Babica Divna, koja je specijalizovana za porođaje kod kuće, bila je oduševljena mojom smirenošću. Kada je pupčana vrpca prestala da pulsira, moj suprug ju je svečano presekao. Sve je proteklo u najboljem redu i čim sam se porodila, beba mi je bila na grudima i posle četiri minuta je počela da sisa - ispričala je Jelena, koja posle porođaja kod kuće nije išla u bolnicu.

- Babica je pogledala bebu i ustanovila da je sve u redu. Mene nije pregledala jer nisam imala nikakvu ranu, pa nije ni bilo potrebe. Dva sata posle porođaja prala sam sudove. Komšinica koja nam je stigla u posetu nije mogla da veruje šta radim. Porodila sam se i život se odmah nastavio - rekla je supruga Slobodan Ćustića svojevremeno, a preneo Hello.

- Naši sinovi razumno su prihvatili dolazak svoje sestre. Sin Vasilije bio je u šoku kada smo se vratili iz porodilišta sa bratom Tanasijem. Bio je potpuno iznenađen otkud beba. Ovako je video trenutak kada je naša devojčica došla na svet, posle čega je otišao u sobu da spava - dodao je glumac koji je rekao da je tog jutra bio najsrećniji čovek na svetu.

(Kurir.rs/ Hello)

Bonus video:

00:13

Srpski glumac Ivan Zablaćanski oženio je danas svoju dugogodišnju devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track