ŽESTOKO SAM VARALA I NIKAD ME NISU UHVATILI! Novinarka priznala da voli da šara, pa zašto do toga DOLAZI: Uglavnom se ne sazna!
Foto: Profimedia

Priznala je sve

ŽESTOKO SAM VARALA I NIKAD ME NISU UHVATILI! Novinarka priznala da voli da šara, pa zašto do toga DOLAZI: Uglavnom se ne sazna!

Pop kultura -

Novinarka brojnih svetskih poznatih magazina i dnevnih listova, poput "Tajms", "Vogue" i "The Guardian", Kejt Vils, nedavno je komentarisala prevare - zašto dolazi do njih i ko je kriv za to.

- Često volimo o aferima da razmišljamo iz ugla žrtve i počinioca, ali kada neko vara, to je mnogo više komplikovanije i svi koji su uključeni u nju imaju određenu odgovornost - započela je ona.

Prevara, varanje, Preljuba
foto: Profimedia

Kako prenosi "Mondo", kao u svakoj grešci, prvo je potrebno priznanje, a novinarka je i sama objasnila na svom primeru.

- Varala sam nekoliko puta, kao na primer u klubu, a bilo je i nekoliko intimnih dodirivanja ili škatljivog dopisivanja. U početku mi je bilo zabavno, ali kasnije su me obuzele krivica i anksioznost, iako me partneri nisu nikada uhvatili u prevari - objasnila je ona i dodala da prema jednoj studiji, 96 odsto žena koje varaju partneri ne otkriju.

prevara, afera, par, veza
foto: Profimedia

A onda je, kada se osvrnula na svoju prošlost, shvatila da je sve to bio signal da nešto ne valja u njenim vezama i da se njima polako približava kraj. Razlozi su, kako je i sama rekla, bili različiti - želela je da se oseća poželjnom ili da oseti kako je to kada je slobodna, a nekada joj je bilo dosadno sa partnerom.

Seksualni terapeut Ester Perel objasnila je fenomen prevare vrlo jednostavno. Kada imamo aferu, mi ne tražimo drugog partnera, već tražimo drugog sebe. A sada, novinarka Kejt se nalazi u srećnoj vezi i ne pomišlja na prevaru.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track