PRE 20 GODINA SMO JE OBOŽAVALI, A SAD JE PONOVO U CENTRU PAŽNJE! Glumica STALA NA LUDI KAMEN, a kolege na svadbi napravile LOM!
Foto: Netflix / Everett / Profimedia

ČESTITAMO

PRE 20 GODINA SMO JE OBOŽAVALI, A SAD JE PONOVO U CENTRU PAŽNJE! Glumica STALA NA LUDI KAMEN, a kolege na svadbi napravile LOM!

Pop kultura -

Početkom 2000-ih serija "Buntovnici", u originalnom nazivu "Rebelde" bila je populčarna svuda u svetu, pa i kod nas, a posebno su je voleli tinejdžeri i mladi ljudi.

Glumci iz ove serije izazivali su veliku pažnju javnosti, a sada se glumica koja je tumačila ulogu Lupite, Majte Peroni, ponovo našla pod medijskom lupom.

Majte Peroni se udalapre nekoliko dana, menjala je venčanice, a kolege sa kojima je igrala u pomenutoj telenoveli bile su među najveselijima na svadbi.

Udala se u Meksiku za TV producenta Andres Tovar koji iza sebe već ima jedan brak. Glumica je na Instagramu objavila fotografiju sa venčanja, koju je lajkovalo 1.2 miliona ljudi.

- Uspeli smo! - napisala je glumica pored slike ističući da je presrećna što sa suprugom pravi prve korake u njihovom bračnom životu, okružena dragim ljudima. Ovo je jedna od venčanica koje je Matje nosila na važan dan.

Pravi hit osim prelepe mlade i markantnog mladoženje, napravio je i snimak veselja sa njene svadbe na kojem se vide kako članovi hit serije, a zatim i grupe "RBD" pevaju uglas hit ovog benda, nastalog nakon što je telenovela postigla ogroman uspeh.

Serija "Buntovnici" emitovala se od 2004. do 2006. Matje je tumačila lik Gvadalupe Lupite Fernandez Agire. Glumica i pevačica italijansko-baskijskog porekla rođena u Meksiko Sitiju, stekla je svetsku popularnost zahvaljujući ovoj telenoveli kao i pomenutoj grupi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:48

Najveća kineska serija e- vozila za izvoz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track