SRBIJA JE PAMTI KAO BUCKU IZ OMILJENE SERIJE, A SADA JE PRAVA BOMBA: Prepolovila se zahvaljujući OVOME i oduševila ceo SVET!
Foto: Printscreen

predivna je

SRBIJA JE PAMTI KAO BUCKU IZ OMILJENE SERIJE, A SADA JE PRAVA BOMBA: Prepolovila se zahvaljujući OVOME i oduševila ceo SVET!

Pop kultura -

Zvezda turskih sapunica Ješim Džeran koju domaća publika najviše poznaje po ulozi u seriji "Bahar" uspela je da od 2017. do 2020. potpuno "transfromiše" svoj izgled.

Ješim Džeran
foto: Printscreen

Naime, ona je uspela da smrša nakon operacije želuca i da sa 102 kg da dostigne klažu od oko 60 kilograma, a na to se nadovezala i promena stila i kompletnog imidža što dodatno intrigira javnost.

Simpatična i talentovana Ješim ponosno je nosila i višak kilograma i uspešno se nosila sa raznim glumačkim izazovima. U karijeri je pravila kratke pauze, a iako su od operacije prošle godine, na društvenim mrežama, portalima kao i na Jutjubu, veoma često se prikazuje njen put od viška kilograma do vitke linije.

Broj operacija smanjenja želuca raste, na umu treba imati sve preporuke stručnjaka, i nikako se ne treba rukovoditi trendovima i olako donositi odluke sa jedinim ciljem da se izgleda bolje. Svrha tog hiruškog zahvata je pre svega briga o zdravlju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:10

NIJE SAMO SJAJNA GLUMICA I VODITELJKA, VEĆ I PEVAČICA! Suzana Petričević oduvala hit EVE KESIDI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track