IZVINITE, VASPITAVAM DETE! Anđelka Prpić opisala scenu iz prodavnice koja ju je UŽASNULA: Pretrnula od straha, kad je došla ONA
Foto: Printscreen

Izgubila je sina

IZVINITE, VASPITAVAM DETE! Anđelka Prpić opisala scenu iz prodavnice koja ju je UŽASNULA: Pretrnula od straha, kad je došla ONA

Pop kultura -

Glumica Anđelka Prpić gostovala je sinoć kos Ognjena Amidžića gde je glavna tema večeri bio film "Ala je lep ovaj svet".

U "Ami G šou" desio se i trenutak gde su gosti odgovarali na neka lična pitanja, a Anđelki je zapalo pitanje "Da li si ikada izgubila svoje dete?"

Glumica je bila kranje iskrena i otkrila da joj se to dešavalo nekoliko puta, ali da to nikada nije bilo toliko strašno koliko zvuči, iako je u tim trenucima prolazila kroz pravi horor, a onda je ispričala jednu scenu koja je na nju ostavila veliki utisak.

Anđelka Prpić
foto: Printscreen

- Vodila sam jednom sina da mu kupim nešto. I dok sam ja tako gledala stvari za njega, on je bio na onom biciklu bez točkića i samo se u jednom trenutku izgubio. Krenula sam da vičem i da paničim, a on se naravno vrlo brzo pojavio - započela je Anđelka i dodala:

- Kako su mi dečiji psiholozi rekli da je u redu biti malo agresivniji samo kada je dete u životnoj opasnosti, nije da tučem svoje dete, ja sam ga uhvatila za ruku i krenula da mu objašnjavam da to ne sme da radi. U tom trenutku pojavila se neka gospođa sa nekoliko dece, pretpostavljam unučadi i kad me je videla rekla je: "Jao deco, vidite ko je tu, hajde da se slikate", i krenula je da ih gurka ka meni.

Anđelka Prpić
foto: Printscreen

- Zamolila sam je da sačekaju samo sekund, na šta je ona meni rekla da moraju da idu. Zbog čega sam morala da joj kažem "Izvinite, vaspitavam dete". Tako da tu scenu pamtim po toj gospođi više nego po tome što se on izgubio - prisetila se glumica.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track