ČUVENA PENI IZ SERIJE ŠTREBERI OBJAVILA DA JE TRUDNA: Nakon šokantnog RAZVODA stigle radosne vesti! Otkrila i POL BEBE (FOTO)
Foto: Printscreen YT

SREĆA

ČUVENA PENI IZ SERIJE ŠTREBERI OBJAVILA DA JE TRUDNA: Nakon šokantnog RAZVODA stigle radosne vesti! Otkrila i POL BEBE (FOTO)

Pop kultura -

Holivudska glumica Kejli Kuoko će postati mama. Zvezda serija "Stjuardesa" i "Teorija velikog praska" (Štreberi) očekuje svoje prvo dete s dečkom, glumcem Tomom Pelfrijem. Srećne vesti objavili su na Instagramu.

Kuoko je podelila niz slatkih fotografija s partnerom na svom profilu, uključujući fotografije unutrašnjosti torte s ružičastom glazurom i otkrila da čekaju devojčicu. Takođe je prikazala fotografiju stomačića, kao i nekoliko dečjih kombinezona, te dirljivu fotografiju na kojoj drži pozitivan test na trudnoću.

"Devojčica Pelfri dolazi 2023. Više sam nego blagoslovena. Volim te, Tome", napisala je Kejli.

Par je potvrdio svoju vezu u aprilu i prvi put se javno pojavio na zajedničkom događaju kasnije tokom meseca.

Par je potom stigao i na crveni tepih na dodeli nagrada Emmy, gde su oboje bili u konkurenciji za Emije ove godine. Kuoko je bila nominovana za glavnu glumicu u humorističkoj seriji za svoju ulogu u "Stjuardesi", a Pelfri je bio nominovan za najboljeg gostujućeg glumca u dramskoj seriji za svoju ulogu u "Ozarku".

Kuoko je ranije govorila o tome da želi da ima decu. "Još nisam stigla, ali znam da ću jednom biti mama jer volim decu. Ali trenutno sam pčela radilica - moja karijera je moj fokus", rekla je 2018. godine.

Podsetimo, popularna Peni je u septembru prošle godine šokirala obožavatelje kada je objavila da se razvodi od supruga Karla Kuka. Bili su u braku tri godine.

"Uprkos dubokoj ljubavi i poštovanju koje osećamo jedno prema drugome, shvatili smo da se naši životni putevi razilaze. Iako smo oboje puno toga podelili s javnošću, ovaj deo našeg putovanja hteli bismo da zadržimo za sebe, no hteli smo da budemo otvoreni oko toga šta se događa. Između nas nema mržnje i ljutnje, upravo suprotno. Odluku smo doneli zajedno, uz veliko međusobno poštovanje i saosećanje", navela je tada.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:08

Stanija Dobrojević se našalila da je trudna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track