BILA JE IDOL SRPSKIH TINEJDŽERKI, A RASTURILA BRAK PRIJATELJICI: Sad se i udala za njega, a zavela je i slavnog LEPOTANA! (FOTO)
Foto: ESPECIAL / Newscom / Profimedia

BILA AKTER VELIKE AFERE

BILA JE IDOL SRPSKIH TINEJDŽERKI, A RASTURILA BRAK PRIJATELJICI: Sad se i udala za njega, a zavela je i slavnog LEPOTANA! (FOTO)

Pop kultura -

Meksička glumica Majte Peroni udala se za producenta Andresa Tovara, a fotografiju s venčanja objavila je na svom Instagramu.

"Uradili smo to! Čineći prve korake života koji želimo zajedno da gradimo... okruženi svojom porodicom i Božjom rukom, danas primamo blagoslov. Srećni što možemo da pravimo korake koji učvršćuju naš put kroz ovu ravan u kojoj smo uspeli da se poklopimo i sudbina nam je podarila", napisala je Majte.

Inače, zvezda serija "Oprezno s anđelom" i "Rebelde" sredinom prošle godine se našla u središtu skandala. Naime, meksički mediji su pisali da je Majte razorila brak najbolje prijateljice Klaudije Martin, čijem je suprugu bila ljubavnica.

Glumica Majte Peroni putem društvenih mreža objavila je da je započela novu vezu s producentom Andresom Tovarom, a odmah su počele glasine iz njene prošlosti koje tvrde da je Andresova bivša partnerka Klaudia Martin tužila Meksikanca za navodnu preljubu koja je uzrokovala njihovo razdvajanje samo nekoliko meseci pre nego što je uplovio u vezu s Majte.

Bilo je to 2019. godine, kada je objavljeno da su se glumica Klaudia Martin i televizijski producent Andres Tovar venčali na raskošnoj ceremoniji u Oaksaci, Klaudijinom rodnom gradu. Međutim, godinu dana kasnije, par se rastao, usred beskrajnih glasina o navodnom neverstvu s njegove strane.

Nakon toga, naširoko se pisalo da je uzrok ovog razvoda bila Majte Peroni, navodeći da je ona verovatno bila "treća osoba".

Uprkos činjenici da je Andres Tovar negirao da je prevario Klaudiju s Majte, ona nije htela da ćuti i podigla je tužbu protiv Klaudije.

Kako su prenosili mediji, advokat Giljermo Pous potvrdio je da će pevačica tužiti glumicu jer ju je navodno istakla kao treću osobu i optužila je da je kriva za njen razvod braka s Andresom Tovarom, rekavši da nisu bili zajedno dok je producent bio u braku.

Inače, nekoliko dana pre toga je iznenadila javnost okončanjem sedmogodišnje veze s muzičkim producentom Kokom Stambukom. Kada se saznalo za aferu, bilo je jasno zašto je pukla njihova ljubav.

Nekoliko meseci nakon cele frke, Majte Peroni objavila je 20. septembra preko društvenih mreža da je u vezi s Andresom Tovarom, ali ne pre nego što je poslala snažnu poruku tražeći poštovanje.

Glumica je navela da oni pre nisu razgovarali o tome jer su počeli da preduzimaju pravne korake i dok im advokati nisu dozvolili da govore o ovome, ćutali su:

"Pre nekoliko meseci jedan časopis je objavio niz laži o nama, oklevetao nas je. Pre nismo razgovarali o tome jer bi to bilo protivzakonito, ali danas su nam naši advokati to dopustili", moglo se pročitati u njenoj objavi na Instagramu.

Za kraj svoje izjave, i Majte Peroni i Andres Tovar, bivši suprug glumice Klaudije Martin, zatražili su poštovanje ove nove veze, šaljući snažnu poruku kao odgovor na kritike: "Tražimo od vas da poštujete našu istoriju i ko god želi da bude uz nas, iz ljubavi, uvek će biti dobrodošao".

Podsetimo, Majte su povezivali i s kolegom iz serije "Oprezno s anđelom", Vilijamom Levijem.

"To vam je Majte, primetila je koliko je muškaraca želi. Vrlo je lukava i opasna. Voli da zavodi. Setite se da se 2008. godine spetljala s Vilijamom Levijem, znajući da je njegova dugogodišnja partnerka Elizabet trudna", rekao je izvor za meksičke medije.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

14:33

Glumica Ljubinka Klarić o ulozi Cvete u seriji Klan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track