KONSTRAKTA SLAVI ROĐENDAN USRED PARKA: Postavila sto i PRIMA POKLONE od prolaznika! Umetnica napravila ŽURKU za pamćenje! (VIDEO)
Foto: Printscreen

SREĆAN 44.

KONSTRAKTA SLAVI ROĐENDAN USRED PARKA: Postavila sto i PRIMA POKLONE od prolaznika! Umetnica napravila ŽURKU za pamćenje! (VIDEO)

Pop kultura -

Uvek nesvakidašnja Ana Đurić Konstrakta otišla je korak dalje napravivši rođendansku žurku usred parkića na Vračaru, odakle se uživo uključila putem Instagrama.

Naša ovogodišnja predstavnica na Evroviziji danas slavi 44. rođendan, a tim povodom je napravila koncept u svom stilu u jednom beogradskom parkiću.

Ona se direktno iz parkića uključila uživo putem Instagrama, a ispod objave je napisala: „Poklone primam ovde, danas od 11.44 do 12.28“, našalila se Konstrakta, a u lajvu se obratila pratiocima:

"Dobar dan, htela sam da vam kažem da mi je danas 44. rođendan. Ja sam u parkiću, čekam poklone. Najzabavnije će biti ukoliko niko ne dođe", rekla je Konstrakta svojim pratiocima, a potom postavila kameru da snima dešavanja.

Ona je obukla prepoznatljivo belo odelo koje je bilo njen kostim na Evroviziji, te je tako oduševila prolaznike koji su joj prilazili.

Ana Đurić Konstrakta
foto: Printscreen Instagram

Razgovarala je sa svim fanovima koji su joj prilazili, a ovaj njen performans oduševio je sve.

- Bilo je dece, starijih, slučajnih prolaznika, ljudi iz gradskog prevoza koji su došli da me posete. Ova situacija je trajala 44 minuta, na moj 44. rođendan. Danas sam postala milionerka, od moje drage koleginice sam dobila na poklon karticu na milion duhovnih dolara. Sjajno se osećam kao milinerka, sviđa mi se. Kad dobijem neki poklon koji mi se ne dopada ja se nateram da mi se dopadne. Pa ne, sve što je od srca može - rekla je ona za Blic.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:06

TORINO NA NOGAMA Svi vrište zbog Konstrakte u pres centru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track