KLINAC IZ TERMINATORA JE PORASTAO I MALTRETIRAO SUPRUGU: Hapšen je zbog nasilja nad ženama, a zabrana prilaska nije ga sprečavala!
Foto: Profimedija

JEZIVO

KLINAC IZ TERMINATORA JE PORASTAO I MALTRETIRAO SUPRUGU: Hapšen je zbog nasilja nad ženama, a zabrana prilaska nije ga sprečavala!

Pop kultura -

Edvard Furlong stekao je ogromnu popularnost kada je sa svega 13 godina zaigrao u legendarnom filmu "Terminator 2: Judgment Day", 1991. godine, a već 2000. godine za glumca se sve promenilo i njegov život postao je pakao.

Furlong je upao u zamku poroka i više puta bio hapšen zbog nasilja nad ženama i kršenja zabrana prilaska bivšoj supruzi i devojci koje je zlostavljao. U periodu od oktobra 2012. do maja 2013. glumac je više puta hapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici.

Edvard Furlong
foto: Profimedija

Žrtva je bila njegova tadašnja devojka. Određena mu je zabrana prilaska. U martu 2013. Furlong je osuđen na 180 dana zatvora zbog kršenja uslovne kazne na kojoj je bio zbog nepoštovanja zabrane prilaska bivšoj supruzi i zbog kršenja iste mere prema bivšoj devojci, piše "Holivud reporter".

Glumac je ponovo uhapšen u maju 2013. zbog napada na devojku. Na osnovu sporazuma o priznanju krivice, dobio je pet godina uslovne kazne, određena mu je rehabilitacija od zavisnosti od droge i 52 nedelje psihološkog savetovanja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:45

NOVA VLADA U OKTOBRU! Stiže pojačanje: Lazar Ristovski menja Maju Gojković? KAKO ĆE SE GLUMAC SNAĆI U ULOZI MINISTRA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track