VIKTORIJA BEKAM OTKRILA ZAŠTO JE UKLONILA TETOVAŽU POSVEĆENU DEJVIDU: Svi su mislili da se razvode, a OVO je istina o bračnom paru
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

KONAČNO PROGOVORILA

VIKTORIJA BEKAM OTKRILA ZAŠTO JE UKLONILA TETOVAŽU POSVEĆENU DEJVIDU: Svi su mislili da se razvode, a OVO je istina o bračnom paru

Pop kultura -

Viktorija Bekam podstakla je nagađanja o razvodu prošlog meseca, kada su obožavatelji primetili da je uklonila tetovažu inicijala supruga Dejvida Bekama sa zgloba na ruci.

Međutim, sada je bivša članica grupe "Spice girl", koja je zapravo počela da uklanja tetovaže pre mnogo godina, odlučila da stane na kraj glasinama i tokom gostovanja u emisiji "Today" objasnila kako stvari zapravo stoje, piše Page Six.

- Odavno imam ove tetovaže i jednostavno nisu bile baš delikatne - rekla je, ističući da su njen muž i sinovi prekriveni “predivnim” tetovažama.

Viktorija Bekam
foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Moje su bile samo malo predebele i jednostavno nisu bile tako lepe. Nisu izgledale tako lepo - nastavila je i dodala da nije ostavila svog muža, već joj je samo bilo "muka" od tetovaže.

Govoreći o svojoj porodici, 48-godišnja modna dizajnerka takođe se osvrnula na razdor koji je, kako se priča, proizašao zbog braka sina Bruklina Bekama s Nikolom Pelc ranije ove godine.

Dejvid Bekam
foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Bilo je to predivno venčanje. Kao majci, videti svog sina tako srećnog znači puno - rekla je u kasnijem intervjuu s Hodom Kotb i Savanom Gutri. Upitana da li se nada da će se novopečeni par ugledati na njen brak s Dejvidom, Viktorija je rekla: “Mislim da se radi o bliskoj porodici i da smo svi uvek otvoreni za komunikaciju. Nikada ne možete ponuditi pravi savet, deca to moraju sama shvatiti, ali vi morate biti tu.”

Bruklin i Nikola prisustvovali su nedavnoj Viktorijinoj modnoj reviji u Parizu usred raznih tračeva da se Dejvid suočio sa svojim najstarijim sinom zbog spomenute porodične svađe. Par je sedeo u prvom redu uz Dejvida i Bruklinovu braću i sestru - Romea, Kruza i Harper, što je dizajnerku rasplakalo tokom njenog poslednjeg naklona na modnoj pisti.

Viktorija Bekam, smejanje
foto: Profimedia

- Planirala sam da izađem i fotografišem se za kraj revije, ali upravo sam tada videla svog muža, videla sam svoju decu, videla sam svoje roditelje i jednostavno sam postala jako emotivna - zaključila je.

(Kurir.rs/ Page Six)

Bonus video:

03:44

MNOGI ŽELE DA SAKRIJU, A ONA PRIZNALA! Lepa pevačica prolazi kroz TEŠKE MOMENTE - Nisam dobro, POSEĆUJEM PSIHOLOGA! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track