MIRKA VASILJEVIĆ PROGOVORILA O ODNOSU S VUJADINOM! Sama sam kriva, tako sam birala: Ekskluzivno na Kurir TV u nedelju u 13!
Foto: Damir Dervišagić

pusti brigu

MIRKA VASILJEVIĆ PROGOVORILA O ODNOSU S VUJADINOM! Sama sam kriva, tako sam birala: Ekskluzivno na Kurir TV u nedelju u 13!

Pop kultura -

Jedna od naših najlepših glumica Mirka Vasiljević progovorila je o odnosu sa suprugom Vujadinom Savićem, nekadašnjim fudbalerom, a danas članom stručnog štaba Crvene zvezde.

01:11

PROMO, PUSTI BRIGU, 6. EPIZODA

Mirka je gostovala u emisiji Kurir TV Pusti brigu gde je, na momente, do suza dovodila voditeljku i koleginicu s glumačke scene Suzanu Petričević, ali i publiku u studiju.

Mirka Vasiljević
Mirka Vasiljevićfoto: Kurir TV

Jedna od neizbežnih tema bio je Mirkin brak s Vujadinom, ali i muško-ženski odnosi uopšte.

Vujadin Savić
Vujadin Savićfoto: Zorana Jevtić

- Sama sam kriva, tako sam birala - ispričala je Mirka govoreći o svom odnosu sa Vujadinom.

Mirka Vasiljević, Pusti Brigu
foto: Kurir TV

Gostovanje Mirke Vasiljević, kao i emisiju Pusti brigu pogledajte ekskluzivno na Kurir TV u nedelju, 16. oktobra u 13.00 sati.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:36

PRAVA IGRA ŽIVACA U EMISIJI PUSTI BRIGU! Suzana Petričević stavila Ljubovija Ršumovića i Buleta Goncića u MNOGO TEŠKU SITUACIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track