ONI SU GA NATERALI DA PRIHVATI ULOGU KOJA MU JE OBELEŽILA ŽIVOT: Robi Koltrejn nije hteo da glumi Hagrida, pa su se oni umešali!
Foto: Printscreen Youtube

oni su zaslužni!

ONI SU GA NATERALI DA PRIHVATI ULOGU KOJA MU JE OBELEŽILA ŽIVOT: Robi Koltrejn nije hteo da glumi Hagrida, pa su se oni umešali!

Pop kultura -

Škotski glumac Robi Koltrejn je preminuo u 72 godini. On je najpoznatiji je ulozi simpatičnog diva Rubijusa Hagrida iz filmova o Hariju Poteru.

Ipak, iako je glumac preminuo, lik Hagrida zauvek će ostati u našim srcima, kao i u srcima generacija koje tek dolaze, a malo ko zna da glumac nije planirao da prihvati ulogu najpoznatijeg diva na svetu.

Robi Koltrejn
foto: Profimedia

Naime, glumac se odlučio da se pojavi u popularnom serijalu nakon što su ga deca na to naterala.

Nakon pauze od televizije vratio se na ekrane 2016. u seriji "National Treasure", gde je glumio komičara optuženog za silovanje 15-godišnje devojčice.

U kasnijim godinama ređe se pojavljivao na filmu i televiziji, ali je prošle godine u invalidskim kolicima stigao na specijal povodom obeležavanja 20. godišnjice "Harija Potera".

- Nasleđe filmova je da će ih generacija moje dece prikazivati svojoj deci, tako da bi mogli da ih gledate i za 50 godina bez problema - rekao je tada.

Robi Koltrejn
foto: Profimedia

- Ja nažalost neću biti ovde tada... ali Hagrid hoće - zaključio je.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

01:45

NOVA VLADA U OKTOBRU! Stiže pojačanje: Lazar Ristovski menja Maju Gojković? KAKO ĆE SE GLUMAC SNAĆI U ULOZI MINISTRA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track