LICEMERKA, PRAVI SE DA JE SAVRŠENA MAJKA: Anđelina Džoli povukla ŠOKANTAN potez i pokazala da ima MILJENIKA među svojom decom!
Foto: Profimedia

da li je moguće?!

LICEMERKA, PRAVI SE DA JE SAVRŠENA MAJKA: Anđelina Džoli povukla ŠOKANTAN potez i pokazala da ima MILJENIKA među svojom decom!

Pop kultura -

Anđelina Džoli je poznata kao humanitarka, zavodnica i skandalozna bivša žena Breda Pita, ali i majka 6 dece.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Anđelina ima 3 biološke, a još toliko ih je usvojila pa je danas jedna od najpoznatijih mama mnogobrojnih potomaka Holivuda, ako se ne računa glumica Mia Ferou koja je takođe usvajala decu sa svih strana sveta, a u žižu javnosti je dospela zbog tvrdnji da je nje tadašnji muž Vudi Alen seksualno zlostavljao nihovu ćerku Dilan, a nedugo zatim je započeo vezu sa usvojenom ćerkom Sun-ji.

Iako se često Anđelina tako pojavljuje u javnosti sa svom svojom decom, a poznata je i kao velika zagovornica dečjih prava i humanitarka koja udruženjima afričkih zemalja daje donacije za spas siromašne dece, strani mediji pišu da je sada napravila nečuveno - razbaštinila je vlastite potomke. Odnosno, većinu njih.

Anđelina Džoli, Šajlo Džoli-Pit
foto: Profimedia

Naime, Anđelina je navodno rekla svojim advokatima da će svoje bogatstvo u iznosu od 116 miliona dolara ostaviti samo jednom svom detetu - usvojenom sinu Medoksu. Prema pisanju stranih medija, Anđelina je odlučila da favorizuje Medoksa u odnosu na svu ostalu svoju decu i da će njemu baš sve ostaviti dok će ostale razbaštiniti, a sve zbog toga što je on stao na njenu stranu u slučaju razvoda od Breda Pita.

Medoks Džoli Pit
foto: Profimedia

Da podsetimo, Bred i Anđelina razveli su se 2019. godine, ali svako malo u medije procuri neka nova informacija o njihovim sukobima, okršajima i skandalima.

Tako se sad zna da je Bred napao Anđelinu u avionu 2016. godine, a Medoks je pokušao da je spasi pa je zato ona sad odlučila da njega izdašno nagradi. Prema mišljenju glumice, jedino je najstariji Medoks bio totalno srcem i dušom, na njenoj strani u razvodu, piše Story.hr.

Da podsetimo, Džoli je u tužbi tvrdila da je Pit u septembru 2016. godine tokom leta avionom iz Francuske do američke savezne države Kalifornije bio fizički i verbalno nasilan.

Bred Pit
foto: Profimedia

Glumica kaže da je njen tadašnji suprug "gušio" jedno od njihovo šestoro dece koja su bila prisutna u avionu. Dodala je da je drugo udario u lice.

Džoli je rekla da je incident započeo kada ju je Pit optužio da "previše poštuje" njihovu decu, te da je urlao na nju u toaletu aviona.

Nadalje, Džoli tvrdi da ju je Pit "zgrabio za glavu" i "tresao". Navodno ju je nakon toga "zgrabio za ramena" i "tresao". Zatim ju je, kaže Džoli, gurnuo u zid WC-a. Glumica kaže da je Pit je potom šakom udario u plafon aviona, te da je ona nakon toga izašla iz toaleta.

Glumac ju je navodno u jednom trenutku polio pivom, a u drugom je vinom i pivom polio njihovu decu.

Džoli je nekoliko dana nakon tog leta zatražila razvod braka.

Medoks Džoli Pit
foto: Profimedia

Bred je navodno već čuo za glumičinu odluku i mnogo je besan. Ona se tako na neki način službeno odrekla svoje biološke dece koju je dobila s njim.

Inače, Medoksa je Anđelina već ranije stavila na mesto direktora njezine produkcijske kompanije i mnogih udruženja, a čini se kako se ovim još jednom pokazala kao žena koja ne može da ne favorizuje jedno svoje dete u odnosu na druge.

Medoks Džoli Pit
foto: Profimedia

Inače, najstariji sin nekadašnjeg bračnog para Anđeline Džoli i Breda Pita, nedavno je na studijama na "Yonsei" fakultetu na Univerzitetu u Seulu. On je poreklom iz Kambodže, a Anđelina ga je usvojila kada je tamo snimala film.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:10

NIJE SAMO SJAJNA GLUMICA I VODITELJKA, VEĆ I PEVAČICA! Suzana Petričević oduvala hit EVE KESIDI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track