00:45

Bajaga i Instruktori u Zagrebu bacili publiku na noge

fešta

BAJAGA BACIO ZAGREB NA KOLENA! Publika u prepunoj dvorani LISINSKI plesala i pevala kao u TRANSU! (VIDEO, FOTO)

Pop kultura -

"Bajaga i Instruktori" su nastupili sinoć pred prepunom dvoranom Lisinski u Zagrebu i oduševili publiku.

Bajaga
foto: Printscreen/Instagram

"Godine prolaze nervoznim korakom/godine prolaze mi stojimo/jesmo li sretniji i jesmo pametniji/godine prolaze mi gledamo..." jedan je od najvećih hitova Momčila Bajagića Bajage, koji je podigao publiku na noge u prepunom Lisinskom.

Bajaga
foto: Printscreen/Instagram

Kako piše jutarnji.hr, zbog velikog interesa publike Bajaga i instruktori nastupiće tri večeri zaredom, nastupili su sinoć, nastupaju danas i sutra, a uz njih Orkestar Josipa Cvitanovića i Akademski zbor Cappella Odak uz opersku pevačicu, pozorišnu i televizijsku glumicu Sandru Bagarić, koja je podelila i selfi sa Bajagom.

Podelila je i delić atmosfere sa koncerta.

Na početku koncerta je Momčilo Bajagić podsetio kako je svoj prvi koncert imao u Kulušiću u Zagrebu 1984. godine, i kako su mnoge obožavateljke koje su tada bile, možda i sinoć bile na koncertu, sada su bake i mame.

Bajaga
foto: Printscreen/Instagram

Bajaga je sa svojim bendom neumorno svirao dva sata, a za bis su ostavili hit Tamara. Obožavatelji i obožavateljke su bili u euforiji, ustajali su sa svojih stolica u Lisinskom, plesali, pa i klečali na podu.

Bajaga je pre koncerta izjavio sledeće:

- Silno se radujem prilici da se zagrebačkoj publici predstavimo u novom svetlu i u ekskluzivnom izvođenju naših najvećih hitova. Ovo je odlična prilika da publika u Lisinskom doživi naše pesme u svoj njihovoj raskoši gde svaki novi instrument i novi glas podižu pesme na novi nivo. Siguran sam da ćemo svi uživati - piše na sajtu Lisinskog.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

Brojni obožavaoci su delili fotografije i snimke sa koncerta u Lisinskom koji je inače, rasprodat, kao i koncert večeras, kako piše na njihovom sajtu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:46

Bajaga pred nastup na Bir Festu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track