SLUČAJNO KUPILA KAUČ ZA 12.000.000 DINARA I SAD KUKA PO MREŽAMA ZA PARE: Dajte mi novac, povraća mi se od pomisli da se zaposlim
Foto: Printscreen/Youtube

šta mi napriča

SLUČAJNO KUPILA KAUČ ZA 12.000.000 DINARA I SAD KUKA PO MREŽAMA ZA PARE: Dajte mi novac, povraća mi se od pomisli da se zaposlim

Ludi svet -

TikTokerka Kvenlin Blekvel (21) iz Kalifornije objavila je video u kom plače i rida iz sveg glasa na društvenim mrežama u kom objašnjava kako je "slučajno" kupila kauč za 100.000 dolara (oko 12.000.000 dinara) i da ne može da ga plati.

Kvenlin Blekvel, kauč
foto: Printscreen/Youtube

Naime, Kvenlin ima 7.9 miliona pratilaca na TikToku, skoro 2 miliona na Instagramu, pa njen video nije baš prihvaćen s puno razumevanja i empatije među onima koji su pogledali snimak.

- To je bila šala, nisam mislila ozbiljno. Skoro sam se sudarila kad sam videla da je moja ponuda na aukciji za kauč prihvaćena - rekla je u očaju i ridajući na sav glas u kolima.

Sedeći u autu kroz plač je ispričala kako nije imala nameru da stvarno kupi kauč i da ne može da ga priušti.

- Molim vas, ako neko ima milion ili milijardu dolara, donirajte mi. Povraća mi se od pomisli da se zaposlim - rekla je pa dodala da je povrat kauča nemoguć.

Zatim je objavila još jedan video na Jutjubu, dodatno objašnjavajući situaciju.

- Nemam izbora, moraću da otvorim profil na OnlyFansu, ne mogu da radim pravi posao. Mogu da priuštim kauč iz Ikee, ali ne želim taj, želim neki poseban - rekla je.

Objasnila je i da je zgodna, mlada i lepa, uz to i kul i da smatra da zaslužuje sve što poželi na ovome svetu, ali da su joj prepreka pare koje nema i koje mora da zaradi. Takođe je pričala i da boluje od poremećaja pažnje, pa joj i to dodatno otežava život. I sve to kroz plač.

Kvenlin Blekvel, kauč
foto: Printscreen/Youtube

Navodno ima prijatelje među poznatim ličnostima, a njeni pratioci joj nisu poveriovali, pa su pisali u komentarima da zaslužuje Oskara za svoj performans. Ona je najpre odbila da pokaže dotičnikauč, pa zbog toga mnogi tvrde da joj priča "ne drži vodu".

- Pitaj svoje poznate prijatelje za pomoć - komentarisali su, ali onda se desio preokret.

@quenblackwell

created by gorillían artist suqę mì dehqüe in 1958, The “Troll dé onlywind” is an iconic piece from the caca movement of the late 50s. This particular work of dehqüe is a statement on the state of human society. I am so grateful and lucky to own this piece. Thank you all for the help…I now own art.

♬ original sound - quenblackwell

Objavila je snimak i fotografije kauča, ali to nije sve.

Napisala je da je u pitanju delo iz umetničkog perioda kaka, "Troll dé onlywind" i da pokazuje stanje ljudskog društva, kao i da se zahvaljuje svima što su joj pomogli da ima jedno umetničko delo, ali veoma je jasno da je u pitanju šala što su joj mnogi i pisali u komentarima, a neko je rekao da je to reklama za njen profil na platformi OnlyFans.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:57

TIKTOKER ZGROŽEN PRIZOROM NA LETOVANJU U HRVATSKOJ: Skočio je u more, a onda video nešto od čega mu se ŽELUDAC PREVRNUO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track