KUPILA ĆERKI TORBICU VREDNU KAO STAN U BEOGRADU! Reperka RAZBESNELA fanove, pokrenula lavine komentara: Apsolutno je odvratno!
Foto: Profimedia

svi su besni

KUPILA ĆERKI TORBICU VREDNU KAO STAN U BEOGRADU! Reperka RAZBESNELA fanove, pokrenula lavine komentara: Apsolutno je odvratno!

Pop kultura -

Reperka Kardi Bi se fotografisala sa kćerkom koja je u ruci držala torbicu vrednu pedeset hiljada dolara, odnosno oko 5 miliona dinara i time napravila skandal na društvenim mrežama.

U pitanju je skupocena torba popularnog benda Hermes Birkin, koju ni mnoge odrasle dame sebi ne mogu da priušte.

- Ja i moj najbolji prijatelj zauvek - napisala je reperka u opisu fotografija na kojima njena kćerka drži skupocenu torbicu.

Žuta personalizovana dizajnerska torba je šarena, u duginim bojama i po sebi ima kristale. Kardi Bi i Ofset, suprug, navodno su se nedeljama dogovarali sa dizajnerima oko izgleda torbe. U torbu je uloženo uloženo više od 100 sati rada.

Poklon koji je reperka poklonila svojoj ćerki razbesneo je njene pratioce. Mišljenja su uglavnom podeljenja, ali su najčešći komentari da je poklon preskup za malo dete, koje ni ne može da razume pravu vrednost te torbe.

- Apsolutno je odvratno što je ova besramna slavna osoba poklonila personalizovanu torbu od 50.000 dolara svojoj razmaženoj ćerki. Kardi je jadna.

- Sve dok to može da se priušti, a naučiti devojčicu zahvalnosti i navici dobrog rada, neka to rade. Baca tolike novce na torbu za dete, a na svetu postoje ljudi čiji bi se životi promenili s tim novcem.

- Vredno radi za novac, pustite ženu da živi - neki su od komentara fanova.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:29

DŽIDŽA POSTALA REPERKA! Nakon duže pauze, odlučila se na PREOKRET U KARIJERI, a evo šta je Bosanac rekao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track