ENRIKE IGLESIJAS NEĆE DA ČUJE ZA OČEVO NASLEDSTVO: Mogao je da inkasira 100 MILIONA evra, a evo zašto se SVEGA ODRIČE!
Foto: Profimedia

JEDAN JE OD OSMORO DECE

ENRIKE IGLESIJAS NEĆE DA ČUJE ZA OČEVO NASLEDSTVO: Mogao je da inkasira 100 MILIONA evra, a evo zašto se SVEGA ODRIČE!

Pop kultura -

Pevač Enrike Iglesijas odriče se nasledstva očevog bogatstva, pišu španski mediji. Planetarno popularni Enrike sin je takođe uspešnog španskog pevača Hulija Iglesijasa, ali oni već godinama nisu u dobrim odnosima.

"Njihov odnos nikad nije bio najbolji, godinama se ne čuju, čak ni telefonom. Enrike oseća da je svoju karijeru stvarao bez očeve pomoći", piše El Nacional.

Enrike Iglesijas
foto: Profimedia

Enrike je zbog toga odlučio da odbaci nasledstvo na koje je imao pravo kao jedno od osmoro Hulijove dece. Nije da mu je ono potrebno, s obzirom na to da se njegovo bogatstvo procenjuje na 100 miliona evra, a njegove supruge, bivše teniserke Ane Kurnjikove, na 60 miliona.

Ipak, procenjuje se da Hulio ima bogatstvo u vrednosti od 800 miliona evra, pa bi Enrike imao pravo na čak 100 miliona. Hulio Iglesijas je svoje bogatstvo delom stekao vrlo uspešnom pevačkom karijerom, ali i ulaganjem u nekretnine u Dominikanskoj Republici.

Vlasnik je vila u Majamiju i na Bahamima, ima i privatni mlaznjak vredan 45 miliona evra, marku votke, vinski podrum, restorane, kolekciju automobila, udeo u kozmetičkim kompanijama i još mnogo toga.

(Kurir.rs/ El Nacional)

Bonus video:

00:45

Na snagu stupio Zakon o utvrđivanju poreklu imovine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track