NAŠA GLUMICA POBEGLA NA SELO NA VRHUNCU KARIJERE DA ČUVA OVCE: Muža krila kao zmija noge, a sada se pojavili na premijeri filma
Foto: Filip Plavčić, Printscreen

nasmejani

NAŠA GLUMICA POBEGLA NA SELO NA VRHUNCU KARIJERE DA ČUVA OVCE: Muža krila kao zmija noge, a sada se pojavili na premijeri filma

Pop kultura -

Glumica Marija Petronijević godinama krila identitet svog partnera s kojim ima sina, a reč je o bogatom humanitarcu iz Loznice Milinku Isakoviću (43), IT stručnjaku sa kojim se sada pojavila na premijeri filma "Komedija na 3 sprata".

1 / 42 Foto: Stefan Stojanović MONDO

Oni su raspoloženo pozirali fotografima u MTS Dvorani gde su došli da podrže debi mlade rediteljke Sandre Mitrović.

Premijera filma, Komedija na tri sprata
foto: Stefan Stojanović

Inače, Isaković je javnosti postao poznat pre više od deset godina kada je u humanitarnoj akciji „Milinko vam daruje“ putovao po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama u nadi da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji.

Tada je ovaj humanitarac navodio da je njegova misija zapravo želja da skrene pažnju na tradicionalne i ljudske vrednosti koje su u modernom dobu zaboravljene.

- Jednog dana sam se probudio s idejom da sam dobar čovek koji je uradio nekakva dobra dela, dok već sledećeg dana pomislim da ću goreti u paklu jer prethodnog dana nisam Romu koji prosi na Brankovom mostu dao neki novac - rekao je on tada za Alo.

Premijera filma, Komedija na tri sprata
foto: Damir Dervišagić

Marija Petronijević se u doba korone vratila u rodnu Požegu, selo Visibabe, uzgaja stoku i obrađuje zemlju. Odlučila je da napusti javnu scenu, okrene se korenima i zdravom načinu života.

- Sve ono što čovek čini tokom svog života najčešće je posledica unutrašnje potrebe i njegovo traganje za načinom da ostvari vlastitu sreću, zadovoljstvo ili da postigne neki duševni mir. Želeo sam da učinim nešto za sebe i druge, i tako sam krenuo. Na taj način, kad uspem da darujem nepoznatom, setim se predaka, upoznajem svoju zemlju - rekao Milinko.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:27

MARIJA VICKOVIĆ I MIRKA VASILJEVIĆ U TAKMIČENJU KIFLICA! Kuvar je odredio pobednicu, A VODITELJKA NIJE BILA ZADOVOLJNA IZBOROM! [unpublished]

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track