S*KSI APOTEKARKA ANA IMA NOVI SNIMAK I NEĆE VAM BITI DOBRO KAD GA VIDITE: U koži i lancima, zavodljivo pleše, a tek GRUDI! VIDEO
Foto: TikTok/anamilanovic23

vrela

S*KSI APOTEKARKA ANA IMA NOVI SNIMAK I NEĆE VAM BITI DOBRO KAD GA VIDITE: U koži i lancima, zavodljivo pleše, a tek GRUDI! VIDEO

Zanimljivosti -

Atraktivna i stasita apotekarka i medicinska sestra iz Kragujevca Ana Milanović osvojila je srpsku javnost objavama na platformi Tik Tok na kojima izazovno peva i pleše u duboko dekoltiranoj medicinskoj uniformi u svojoj apoteci i stanu.

Poslednjih godina, prva asocijacija na beli mantil je koronavirus, opaka bolest, pa čak i smrt, ali Ana je pokazala da može i drugačije. Kao medicinska sestra u kovid centru u Kragujevcu, ona najbolje zna koliko je ta pošast surova i ozbiljna. Baš iz tog razloga je, kaže, želela da sebi i dugima skrene misli i zabavi ljude što joj je i pošlo za rukom jer sada ima skoro 125.000 pratilaca na TikToku.

Poslednjim snimcima na TikToku je oduševila brojne pratioce jer je pokazala seksi figuru i zavodljivo igrala uz narodnjake, a komentari su pljuštali i svi su se ticali njenog izgleda.

Ana Milanović
foto: TikTok/anamilanovic23

"Ženo svaka cast, pa ti grmiš", "Najjača si na TikToku respekt", "Magija si", su samo neki od njih.

- Moji prijatelji znaju koliko sam ja uvek bila pozitivna i optimistična. Oni su me i nagovorili da počnem da snimam za Tik Tok. Svi smo preumorni, rad sa kovid pacijentima nam je svima nezamislivo naporan pa nam je jedini ventil za opuštanje zabava preko društvenih mreža - rekla je Ana svojevremeno za Kurir.

Ana Milanović
foto: TikTok/anamilanovic23

Pored posla u Univerzitetskom kliničkom centru, Ana je vlasnica apoteke u Kragujevcu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:50

ANA S TIK TOKA ZA KURIR: Ja sam sasvim normalna osoba koja voli ono što radi! Pevam da skrenem misli sa kovida!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track