KONAČNO ISPLIVALA ISTINA! SVE ŠTO STE ZNALI O NJIHOVOM ODNOSU JE LAŽ!? Megan Markl konačno progovorila o kraljici Elizabeti
Foto: Shutterstock

Da čovek ne poveruje!

KONAČNO ISPLIVALA ISTINA! SVE ŠTO STE ZNALI O NJIHOVOM ODNOSU JE LAŽ!? Megan Markl konačno progovorila o kraljici Elizabeti

Pop kultura -

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, dala je veliki intervju za Variety u kojem je govorila o smrti kraljice Elizabete II, njenim osećanjima u vezi s tim i reakcijama supruga princa Harija, koji je ostao bez bake.

princ Hari, Megan Markl
foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Intervju je trebalo da bude objavljen ranije, ali je publikovanje odloženo da bi vojvotkinja i vojvoda od Saseksa na miru "oplakali gubitak kraljice".

Odgovarajući na pitanje kako njena porodica posmatra gubitak monarha, Megan je odgovorila da „u velikim trenucima u životu, vidite mnoge perspektive“

- To vas tera da se zapitate na šta želite da usmerite svoju energiju. Upravo sada, osećamo se puni energije i uzbuđeni zbog svih stvari koje gradimo. Takođe smo fokusirani na naš posao koji uključuje filantropski prostor.

Na pitanje da li joj je nešto palo na pamet nakon kraljičine smrti, vojvotkinja je rekla:

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

- Razmišljala sam o svom prvom zvaničnom angažmanu koji sam imala sa njom, koliko je to bilo posebno. Osećam se srećno zbog toga. I dalje sam ponosna što mi je pružala toplinu.

Vojvotkinja kaže:

- Kada je umrla, videla sam ogroman izliv ljubavi i podrške. Zaista sam zahvalna što sam mogla da budem sa svojim mužem, da i ja u tome učestvujem. Lepo je bilo videti nasleđe koje je njegova baka ostavila na toliko frontova.

Svakako, u ženskom liderstvu, ona je najsjajniji primer kako to izgleda. Osećam duboku zahvalnost što sam mogla da provedem vreme sa njom i da je upoznam.

princ Hari
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Ipak je dodala da je to bilo i „komplikovano vreme“. Megan je podelila nešto što je princ Hari rekao o smrti svoje voljene bake.

- Nije mu bilo lako, ali moj muž, uvek optimista, kazao je: Sada se ponovo sastala sa svojim mužem.

Kurir.rs/justjared.com

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track